Dokonalá příprava na nezapomenutelný orální sex

Jakmile se milencův hbitý a vlhký jazyk dotkne vašeho klína, škubnete sebou jako při zásahu elektrickým proudem. Chcete pokračovat, přivíráte oči a doufáte, že si užijete několik minut něžného laskání a stimulace. Co se vám honí hlavou? „Voním? Chutnám?“ Na tohle nemyslete. Nemusíte. S těmito tipy váš klín partnera okouzlí!

Ačkoli je orální sex jednou z nejčastějších a nejoblíbenějších milostných praktik, zvlášť ženy jsou při přijímání i poskytování orální slasti nejisté. Některé si dělají starosti se zápachem svého klína, což odvádí jejich pozornost od toho podstatného – rozkoše. Patříte-li k nim, můžete svoji úzkost zmírnit důkladnou přípravou. Co všechno můžete udělat proto, aby se spojení jeho úst a vašeho klína stalo fascinujícím zážitkem?

Skočte do sprchy

Přirozená vůně ženského klína, který je zdravý a čistý, je pro muže afrodiziakum, jež mnozí z nich přirovnávají k odéru sena a medu. Burcuje jejich smysly a podceňuje v nich představivost, bez ohledu na to, co si o tom myslíte. Tuto vůni, kterou dokonce jistý výrobce parfémů uzavřel do flakonku, není třeba ničím tlumit ani překrývat.

Před milováním zkontrolujte menstruační kalendář a ujistěte se, že vás nepřekvapí „červené dny“. Skočte do sprchy, přidřepněte na paty, roztáhněte nohy, ať máte ke své vulvě dobrý přístup a čistou vodou, popřípadě intimním mýdlem s odpovídajícím pH klín umyjte. Nezapomeňte na záhyby a skulinky stydkých pysků.

Choďte naostro

Pochvu si nevyplachujte irigátorem a roztoky z lékárny, není to nutné ani žádoucí. Výjimkou je přímé doporučení od lékaře. Po očistě si neberte kalhotky a rozkrok nechte dýchat. Cirkulující vzduch mu udělá dobře. Co se týče teploty vody, zkuste se vyhýbat té horké. Když budete vagínu vystavovat příliš vysokým teplotám, postaráte se o narušení bakteriální flóry.

Omezte nikotin, kofein i alkohol

Pokud se připravujete na orální sex, je lepší omezit kofein a alkohol, které negativně narušují přirozené pižmo. Od rána pijte dostatek vody, jež tělo zavodní a zhydratuje i samotný rozkrok. Taky omezte cukry, přirozené bakteriální prostředí podpořte mléčnými výrobky s probiotiky.

Pakliže ze své hlavy stále nemůžete dostat myšlenku, že tam dole prostě vonět nemůžete, máte i jiné možnosti. Na oblast stehen (nikoli blízko rozkroku!) naneste pár kapek oblíbeného esenciálního oleje (naředěného v nějakém oleji nosném, kupříkladu mandlovém) nebo malé množství parfému. Někomu vyhovují i ochucené lubrikační gely určené přímo pro orální sex. Ty oblíbenou sexuální praktiku milenců, která se někdy dokonce staví i před samotný pohlavní styk, zpestří. Už je máte doma?

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat