Používání zubů při orálním sexu je velké faux pas

Jemné polechtáníčko zuby v partnerově rozkroku je vítané, ale samozřejmě, že milence nechcete kousat nebo škrábat až příliš tvrdě. Jak se tenhle zlozvyk dá omezit? Lubrikujte a používejte ruku!

Že felace, druh orálního sexu, při němž je ústy stimulován penis muže, a zuby k sobě nepatří? Není to tak docela pravda. Mnoho mužů tuhle praktiku považuje za trendy věc, se kterou se to však nesmí přehánět. Jelikož o bolestivý kousanec a podlitiny skutečně nikdo nestojí, možná si budete chtít osvojit pár tipů, které předcházejí nepohodlí a zranění.

Zpomalte

Vypněte autopilota, zpomalte a převezměte větší kontrolu nad pohyby svých rtů. Věnujte pozornost tomu, co vaše ústa dělají, a pokud zadní zuby škrábají penis milence, můžete ovinout ruku kolem hřídele pyje a vytvořit si tak pomyslnou „zarážku“, blokádu, která zajistí, že v horlivém zaujetí nezajdete příliš daleko.

Použijte hodně maziva

Penis by měl být mokrý – neustále! Sliny fungují, ale nejlepším přítelem je v tomto případě lubrikant na bázi silikonu. Zvolte třeba ten s příchutí jahody či čokolády.

Zaměstnejte svůj jazyk

Zkuste mírně vystrčit jazyk a použít jej jako polštář mezi penisem vašeho partnera a spodními zuby. Experimentujte i s úhly, naklánějte hlavu sem a tam a zjistěte, co je pro vás oba nejpříjemnější. Ženy udávají, že nejlepší pozicí, která zamezuje používání zubů při orálním sexu, je ta, kdy partner stojí a ony před ním klečí.

Případně si lehněte na postel nebo na pohovku – s hlavou visící dolů – a nechte milence, aby proniknul do vašich úst. Tato poloha však vyžaduje výše uvedenou zarážku rukou a velkou důvěru mezi partnery.

A co když všechny metody selžou?

Je-li partner obdařený, může se stát, že žádný z doporučovaných tipů nezafunguje. Ale ani tak není vůbec nic ztraceno. Cvičte a zdokonalujte svoji praxi – na dildu ve stejné velikosti. Vhodné jsou i roubíky navržené tak, aby udržovaly ústa otevřená a přístupná. Koneckonců, k dispozici je i spousta sexuálních hraček, včetně těch, které vibrují a rotují. Využijte je jako doplněk svých erotických hrátek a zároveň se smiřte s případným faktem inkompatibility. Některá ústa a penisy si prostě nemusí rozumět.

Zdroj: názor autora – celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat