Cvičení vaginy pro větší smyslnost

Kámen lásky ve tvaru vajíčka je aktuálně velmi trendy. S vaginálním cvičením můžete probudit svou smyslnost a zvýšit touhu. Ukážeme vám, jak na to.

Vydejte se na smyslnou cestu za poznáním s vajíčkem yoni

Vajíčko yoni je drahokam ve tvaru vejce známý pro své duchovní vlastnosti. Výraz „yoni“ pochází z indického jazyka a znamená něco jako „původ“, což je zase symbol pro ženskou vulvu. Již před 5 000 lety si čínské císařovny a konkubíny nacházely přístup ke své sexualitě pomocí vajíček lásky. Díky tomu je vajíčko yoni nejstarší sexuální hračkou na světě.

Jak působí vajíčko yoni

Posílení pánevního dna

Vajíčkem yoni se přirozenou cestou posilují svaly pánevního dna. To může zmírnit různé nepříjemné důsledky těhotenství nebo stárnutí, jako je třeba inkontinence. Podporuje také regeneraci tkání po porodu.

Zvýšená radost

Cvičením se posiluje nejen pánevní dno, ale také PC sval (také známý jako stydko-kostrční sval). Kdo ji umí cíleně napínat a uvolňovat, zažije intenzivnější orgasmus. Cvičení také umí zvýšit citlivost vulvy.

Pomáhá tišit bolest

Vajíčko yoni prý také pomáhá při menstruačních bolestech. Je však třeba předem projednat s lékařem, zda je možné vajíčko yoni během menstruace nosit.

A jak používat vajíčko yoni?

Lehněte si na záda a relaxujte. Roztáhněte nohy a vložte vajíčko yoni vaginálně, baňatou stranou jako první.

Při nošení je důležité zůstat aktivní. Pokud se vám to zpočátku nedaří, zkuste vajíčko udržet alespoň vsedě nebo vleže. Pro začátek stačí 15 minut. 

Chcete-li vajíčko vyjmout, jemně zatáhněte za vytahovací provázek a zároveň zatlačte na pánevní svaly. Nemusíte se bát, že se vajíčko ve vagíně ztratí. Pochva je zevnitř uzavřena děložním čípkem.

Zdroj: www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30365448/ - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat