Kdy máme nejlepší SEX?

03.12.2014 | Sex a vztahy

Americký výrobce erotických pomůcek LoveHoney tvrdí, že dosavadní domněnka o mužském sexuálním vrcholu v osmnácti a tom ženském v pětatřiceti letech je mýtus. Podle průzkumu, který tato společnost sídlící v Atlantě vypracovala, mají muži nejlepší sex ve dvaatřiceti letech. A ženy už v šestadvaceti.

Ve zmíněné studii přitom tisícovka dotázaných uváděla to, kdy přišla o panenství či panictví a kdy měla nejlepší sex svého života. Z průzkumu vyplývá, že ženy v průměru přicházely o panenství v šestnácti a muži o panictví v sedmnácti. Ženy tedy na nejlepší sex čekají deset let aktivního pohlavního života, zatímco muži celých patnáct roků aktivního pohlavního života.

Nejlepší sex svého života pak ženy prožily v šestadvaceti a muži v průměru ve dvaatřiceti. Téměř polovina dotázaných tvrdila, že nejlepší sexuální život zrovna zažívá. Třetina pak tvrdila, že má nejvíce sexu z celého života.

„U většiny lidí nepřipadá nejlepší sex jejich života na období, kdy měli sexu nejvíce,“ uvedl v komentáři ke studii magazín Fox News

Jako u většiny věcí i sex je stále lepší s tím, jak ho děláte stále víc a častěji a čím víc ho procvičujete… Já si myslím, že když řeknou muži, že měli nejlepší sex, myslí tím období, kdy se cítili nejsebevědoměji… jde tedy o kvalitu, nikoli kvantitu,“ komentovala výsledky průzkumu pro britský list Daily Mail sexuální terapeutka Tracey Cox.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat