Mrazivá diagnóza: Zbývá vám jen 100 ORGASMŮ do konce života!

Je mu teprve čtyřiatřicet roků, ovšem do konce života má už jen asi sto orgasmů. Pro Američana, který v médiích a na internetu vystupuje pod zkratkou RLS, tak nepřipadá v úvahu onanie ani promiskuita. Soulož zakončenou vyvrcholením si musí skrývat jen pro tu pravou a milování řádně užít. Kvůli vzácné poruše totiž jednou přijde o schopnost erekce a jeho penis bude nefunkční.

Po každém orgasmu provázeném ejakulací se jeho tkáň v penisu zajizví. Tato porucha má progresivní charakter, takže se stále zhoršuje a jednou pohlavní úd tak poškodí, že nebude schopen erekce a vyvrcholení.

„Navštívil jsem celou řadu lékařů a specialistů, nikdo mi není schopen vysvětlit příčinu tohoto onemocnění. Nazývají to idiopatická fibróza topořivých těles, což vlastně znamená nevysvětlitelné zjizvení tkáně, tvrdé jizvy, které se tvoří v penisu,“ píše RLS na serveru BroBible.

Britský deník The Mail pak cituje londýnské urology, podle nichž sice taková porucha skutečně existuje, nikdo ale nemůže s jistotou předpovědět, kolik orgasmů postiženému muži zbývá. RLS si podle nich svou „poslední stovku“ jaksi vycucal z prstu.

Jednoduše řečeno, ve vašem penisu je komora, která se plní krví, když máte erekci. V mém případě pokaždé, když mám erekci, způsobí autoimunitní reakci, po níž se v této komoře vytvoří zjizvení,“ píše RLS na internetu.

Dotyčný trpí Peyronieho chorobou, která postihuje většinou muže nad čtyřicet let, zřídka i mladší. Při tomto onemocnění se v topořivé tkáni tvoří zjizvení, které se zhoršuje, pyj se deformuje a někdy skutečně přichází o schopnost erekce.

„Je mi čtyřiatřicet a zbývá mi omezený počet skutečných, funkčních, orgasmu dosahujících erekcí. Odhadují, že mám před sebou asi sto ejakulací,“ tvrdí dále postižený jedinec, který má hrůzu z toho, že své milostné extáze prožije s tou nepravou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01
69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat