Jak docílit toho, aby miloval kondomy. Tipy pro zoufalé partnerky

Jak přesvědčit chlapa, aby si zamilovat čepičku? Těžký úkol! Ale dá se zvládnout, když ženská ví, jak na to! Umíte nasazovat kondom pusou? Jestli ne, tak aspoň vsaďte na vůně!

Milování s dlouhodobým partnerem - bez prezervativu - je fajn, ale všichni víme, že situace, kdy je ta latexová pláštěnka vyloženě nutná, byly, jsou a budou. Vždyť nějakou z pohlavních chorob se nakazilo již přes 400 tisíc Čechů, jak uvádí agentura Ipsos. Jenže co když se partner vymlouvá, že „latex nesnáší“?

Muži a jejich trapné výhybky

„Už jsem to zažila několikrát. Naposledy mě milenec vyloženě ukecal, abych kondom nevytáhla, a já hloupá souhlasila, protože jsem byla trochu opilá,“ lituje svého nedávného rozhodnutí čtenářka Kamila s tím, že následné výtoky ji přiměly k návštěvě gynekologa.

„Řekl mi, že mám chlamydie a musí mě přeléčit antibiotiky,“ dodává s tím, že vyrozuměla svého milence o stavu věci. Prý aby také navštívil doktora. „Jen se mi vysmál. Prý od něj to rozhodně nemám,“ krčí rameny Kamila, která si je jistá, že je tomu obráceně. Ona si už příště dá pozor. A vy? Jak neuhnout ze svých zásad?

Pokud jako žena svůj přístup k prezervativu změníte, změní ho i on. Ostatně bude muset… A první krok?

Průzkumná kondomová mise

Britská spisovatelka knih pro dospělé Linda Sontag radí projít nabídky erotických obchodů a poohlédnout se po „gumičkách“, které nejsou tak úplně všední. Svým svěžím a kreativním způsobem tak dáte najevo, že se o svůj milostný život zajímáte nejen z pohledu nutné ochrany, ale i zábavy.

Nebojte se netradičních kousků

„Vyzkoušejte si ochranu barevnou nebo vonící,“ doporučuje odbornice s tím, že i kondomy s nerovným povrchem (výstupky) mají něco do sebe. Jsou navrženy tak, aby dráždily poševní stěny. A to, co se bude líbit vám, zamiluje si i on. Akorát myslete na to, že návratem z obchodu to nekončí, ale teprve začíná. Sama musíte prokázat hravost a vstřícnost k latexové ochraně tím, že se ujmete samotného nasazování!

Aplikujte. A s úsměvem!

Nejprve prsty vmasírujte do špičky žaludu kapku zvlhčovacího prostředku (na bázi vody) a potom stiskněte výchlipku na samém konci kondomu. Tím se vytlačí vzduch. Pak přiložte ústí prezervativu na žalud a srolujte jeho okraje přes celé tělo penisu tak, aby latex pevně přilnul k pyji po celé jeho délce. Nakonec kondom vyhlaďte prsty nebo rty. (To je způsob, který používají zkušené labužnice, ale není to nic, co by se nedalo natrénovat.)

Tip na cirkusový kousek

Další britský sexuální guru v sukni, tentokrát známá Tracey Cox, říká, že za tento typ nasazování se uděluje sto bodů k dobru. A jak na to? „Pokud vám chuť latexu nevadí, položte si srolovaný kondom na konec jazyka špičkou dolů. Poprvé můžete trochu podvádět a pomáhat si prsty, až ho budete nasazovat na hlavičku penisu. Po několika pokusech už to jazykem a ústy zvládnete hravě,“ popsala v jedné ze svých poučných knih. Jak že se to říká? Těžko na cvičišti, lehko na bojišti? Tak to fakt sedí…

Pravidelná záplava emocí i vody

„Zvlhčovací prostředky s vodním základem většinou dlouho nevydrží a je třeba nanášet je opakovaně. Využijte proto sliny nebo si sežeňte lubrikant v rozprašovači. Lahodná vůně příjemně osvěží průběh milování,“ doporučuje Linda Sonntag.

Lubrikanty tohoto typu obvykle patří k univerzálům. Zvlhčují, ale zároveň se dají použít i na masáž. Uvidíte, že kondom si zanedlouho spojíte s nějakou příjemnou éterickou vůní. Vy i on. A jestli pořád bude mít řeči, jak gumičky nesnáší, vyměňte ho za uměláka. Zahradu sice neposeká, ale zase vám ušetří uklízení vousů z umyvadla. A taky nepotřebuje pivo…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat