ORÁLNÍ SEX jinak: Tohle HO musíte naučit! Orgasmus garantujeme!

Mnohem rychleji, pohodlněji, lépe a intenzivněji? Ženský orgasmus při orálním sexu za tři minuty není jen pouhá iluze! Stačí se naučit tahitské líbání! O co přesně jde?

Patti Britton, Světlana Ivanova, Yvonne Fulbright a další. Co spojuje zvučná jména světoznámých sexuologů? Pohled na úžasnou metodu orálního sexu, která ženám poskytuje o 60 % rychlejší a intenzivnější orgasmus! Chcete taky? Pošlete svému milenci tenhle návod na rozkoš!

Příprava? Nulová!

Tři minuty stačí. Pokud si váš partner osvojí orální metodu nazvanou tahitské líbání (nebo také kivin metoda), víc času už pro svoje vyvrcholení nebudete potřebovat. Je k nauce potřeba něco speciálního? Nikoli.

„Nejlepší na tom je, že se jedná o snadný způsob. Žádná jazyková gymnastika. Prostě nic,“ popisuje na svém blogu sexuoložka Světlana Ivanova, která vyloženě hýří nadšením, jen když se o tahitském líbání zmiňuje. A co to přesně je? Tenhle recept na orální nirvánu by si měli přečíst všichni muži světa. I ti, kteří si myslí, že jsou zkušení a rady nepotřebují!

Lehká rozcvička

Žena si lehne na záda a dá nohy od sebe. Partner ji líbá nejdřív na stehnech, pupíku a později v okolí vulvy. „Žádný předčasný kontakt s vagínou. Milenka se musí vzrušovat postupně,“ prvotně radí Světlana s tím, že o chvíli později už je sání dovoleno. Ale klasika stranou.

Když je žena vzrušená (tu chvíli snad pozná každý), muž dá svoji hlavu kolmo k jejímu tělu. To znamená, že bude k ženě v úhlu 90 stupňů. Poté umístí dva prsty na obě strany kapuce jejího klitorisu a začne lízat pod a nad kapucí. (Někdo tomu říká kápě, jiný kožní řasa, každopádně kdo hledá, ať se soustředí na blízké okolí malých, tedy vnitřních stydkých pysků. Jo a na tenhle úkol vystačí jedna ruka, ta druhá bude potřeba jinde.)

Jazykem kmitá nahoru a dolů, ale proto, že má hlavu kolmo, žena vnímá cestování jazyka ze strany na stranu. A co dál?

Výpomocný prvek

Pro maximalizaci efektu se následně umístí prst či dva na perineum (mnohým nejvíc vyhovuje plochá strana palce), tedy bod mezi konečníkem a pochvou, kterému se říká hráz. Jemně se přitlačí. Proč? Tlak na tento bod stimuluje anální svěrače, což jsou svaly zapojené do ženského orgasmu. Mimochodem, u mnoha žen dochází k hlubším orgasmům právě díky tomuto zdánlivě nenápadnému hmatu.

Muž pokračuje ve stimulaci kapuce, dál vyvíjí tlak na hráz a zároveň pomalu zvyšuje rychlost. Jakmile ucítí, že se jeho milenka blíží k vrcholu, přemístí svůj jazyk přímo na samotný klitoris. A dokončí rozdělanou práci. Může si vzorec upravit podle libosti? No jasně!

Jak to funguje v praxi?

„Už jsem tenhle trik několikrát zkoušel a mám vypozorováno, že moje partnerka miluje určitý lízací rytmus, který jí umožní jistou relaxaci a vzrušení zároveň. Tohle tempo musí každý vypozorovat sám,“ otevřeně se svěřuje námi oslovený Martin, který s kivin metodou úspěšně experimentuje.

„Zkusil jsem taky stimulovat hráz v kruzích a zvyšovat a snižovat tlak. Bylo to neméně efektivní. Partnerce se líbila i hra s impulsy. Přitisknul jsem prst, uvolnil ho. A znovu. Podle ní to byla naprostá paráda,“ směje se Martin a dodává, že má velké štěstí ve výběru partnerky. „Naštěstí se se mnou baví o sexu často a ráda. A já zase rád sbírám zkušenosti,“ uzavírá.

Tak co, potřebujete ještě další argumenty, nebo už víte, co budete dělat večer?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat