8 věcí, co každý chlap musí vědět o ORÁLNÍM SEXU!

19.06.2015 | Sex a vztahy

Orální sex je naprosto úžasný, neskutečně intimní a vzrušující! Jenže upřímně, ne každý muž je v něm přeborník. Co bychom my ženy ocenily, aby naši partneři věděli, než se rozhodnou potěšit nás „tam dole“?

1. Všechno pěkně postupně

Ačkoli jsou chvíle, kdy se rychlost opravdu cení, většinou bychom byly raději, kdyby se muž předtím, než jazykem dosáhne svého cíle, věnoval i jiným částem našeho těla – krku, prsům, stehnům…

2. Síla není všechno

A když už svého cíle dosáhnete, netlačte příliš na pilu! Dejte si načas, postupujte pomalu, odhalujte každé naše tajemství.

3. Občas se stydíme

Tak nám dejte čas. Protože jen málokterý akt je v sexu tak intimní, jako když nás ochutnáváte „tam dole“. Můžeme být v rozpacích, obávat se, že vám nebudeme vonět nebo chutnat…

4. Ruce také nejsou na škodu

Jistě, orální sex se tak nazývá, protože se při něm používají ústa, respektive jazyk, ale zkuste si pomoci rukama! To nikdy neuškodí.

5. Každá jsme jiná

Takže co se líbilo vaší bývalé, nemusí na nás mít stejné účinky. Proto sledujte naše reakce, poslouchejte nás. Úspěch je pak zaručen!

6. Je dobré vědět, co je klitoris

V dnešní době je tahle poznámka možná zbytečná, každý ví, co je klitoris, ale kupodivu ne každý muž ho hned najde. Takže hledejte!

7. Nesoustřeďte se jen na jedno místo

Ano, klitoris je úžasným nástrojem pro ženské vzrušení, ale není jediným místem, kterému by váš jazyk měl věnovat pozornost.

8. Zkuste sání

Po našich intimních partiích nemusíte jen přejíždět jazykem. Zkuste jemné sání (pozor, ne moc intenzivní, to se některým z nás nelíbí), případně velmi opatrně zapojte i zuby.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat