Žádný chlap vám neodolá: Buďte svůdnou KOKETOU!

Jen si tak hnout prstem a umět k sobě vábit muže na počkání? Zní to jako klišé, ale jeden prostý trénink promění nudný život v jedno velké dobrodružství. Tak se přestaňte litovat a začněte cvičit ještě dnes!

Léto je obvykle plné flirtu, sexu, průšvihů, pohlavních chorob… Záleží na tom, z jakého konce a jak zodpovědně to vezmete. Víc akcí, víc nových lidí, víc příležitostí. Kdekoli. Jenže mít šanci seznámit se vlastně neznamená využít ji.

Slušní chlapi (a milenci) vymřeli!?

„Loni mi bylo 30 a žádný chlap na obzoru. Pořád čekám, že přijde ON, ale zatím jsem nepotkala nikoho, koho bych si mohla vzít do postele nebo rovnou domů. A to vymetám hodně společenských akcí, protože pracuji v PR agentuře. Asi něco dělám špatně,“ krčí rameny Lída. Jak se to vezme…

„Materiál“ je. Stačí ho prověřit


Někdy úspěšnému seznámení brání nesmyslné požadavky či vlastní nejistota, jindy až příliš skeptický bratr, který do vás hučí stylem „na to nemáš“. Jenže lásku a pozornost si zaslouží každý, a proto britské koučky lásky Ariana Gee a Mary Gregory doporučují speciální cvičení, které každého připraví na to, aby mohl snadno navazovat tuny milostných známostí bez ohledu na kontinent.

Je tak jedno, jestli letošní dovolenou trávíte v Praze v kanceláři či na moravské vinici. Anebo si odvážně sedáte do letadla, které přistává v severní Africe. Takže, potřebujete ke cvičení něco? Nic, jen sami sebe.

Co nechat koňovi, který má větší hlavu?

Než začnete trénovat, musíte se zbavit veškerých dogmat a příliš se neupínat na svoje chtění. „Dneska večer si určitě někoho najdu.“ A co když ne? Přijde zklamání. To je k ničemu!

„Začnete být posedlí a nedočkaví a to vám brání vytvářet, co chcete, protože vaše nedočkavost ve skutečnosti vysílá poselství zoufalé potřeby, která je nepřitažlivá,“ uvádí zmíněné autorky prostřednictvím své knihy Trénink lásky.

Klíčové mott tedy zní: Očekávání nechte doma, odteď, co se týče navazování kontaktů, poslouchejte svoji zvědavost. Ta v tomhle případě udělá rozhodně víc. A co dál? Takhle se maximálně uvolníte!

4 kroky k milostnému štěstí – cvičení

1. Jakmile se zbavíte veškerého očekávání, že teď hned nebo do měsíce potkáte pana Božského, a uvědomíte si, že dokážete vnést do svého milostného života zábavu, kdykoli se vám zachce, co se tím změní? Představte si, že se pozorujete na televizní obrazovce. S kým tam jste? Co vidíte a slyšíte? Jaké máte pocity? Kdo tam stojí s vámi?

2. Teď zesilte zvuk a zjasněte barvy. Až to uděláte, představte si sami sebe, jak do obrazovky vstupujete.

3. Jste uvnitř. Jaký teď ze sebe máte pocit? Fantastický? V pořádku. Hrozný? Pak nemáte ten správný obraz a musíte si zvolit jiný.

4. Až pořádně nasáknete tu úžasnou atmosféru, pocit, že dokážete všechno, vystupte z obrazu. Přitom si uvědomujte, že si tenhle obraz dokážete vytvořit, kdykoli se vám zachce. Prostě jakmile uvidíte osobu, ke které budete chtít mít blíž, stačí si představit, že ve vašem obraze, tedy bezchybném světě, stojí. A vy k ní nakročíte. (Jestli to pomůže, můžete si vsugerovat, že vás u toho pozorují davy lidí. Hodně lidí právě tato vizualizace dost nakopne.)

Autorky tohoto cvičení zároveň radí být tím, kdo si vybírá. To je zásada číslo jedna. A ta druhá? Dejte si povolení ledacos vyzkoušet a dělat chyby. Ty přece patří i k dokonalému životu, no ne? Tak hodně milostných dobrodružství nejen tohle léto!

A jak to máte vy? Navazujete milostné kontakty bez problémů?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat