7 věcí, které provokují naši touhu. Dělá je váš milenec?

Ne, žádná luxusní gesta, luxusní polohy nebo luxusní žvásty. K probuzení ženské touhy stačí prachobyčejných 7 věcí, které muž zvládne sám – nebo s malou pomocí. Ví o nich ten váš?

Ve zběsilém životním tempu 21. století je někdy těžké vzpomenout si na to, jak sexuálně oslovit, probudit a uspokojit ženu. A taky na to, že sex je stále ještě hra, u které se základní pravidla příliš nemění. Kterých 7 věcí úspěšně provokuje ženskou touhu?

1. Síla slov i dárků

„Pozornost, nečekaný dárek a především slovní lichocení – to vše jsou důležité prostředky probouzející vzrušení. Při skutečné předehře platí, že se mají používat slova tak upřímná a smyslná, jak jen to je možné. Když žena uslyší, že je výjimečně žádoucí, je to o mnoho cennější než sebevětší kvantum sexuálních dovedností a atletiky,“ říká profesor Glen Wilson, odborník na vztahy z londýnského Institutu psychiatrie. Právě on hlásá, že na ženskou touhu má vliv i další prostý fakt.

2. Prostředí

„Ženy mají sklon se nechat více ovlivnit místem, na němž se milují,“ dál říká odborník. Je to prostě tak, že když dorazíte k hotelu, který má kupříkladu nádherně osvětlený bazén, vaše vnitřní a dosud skryté touhy začnou pracovat. Prostředí se třeba podobná nějaké vaší intimní iluzi, snu či představě a podvědomí zatouží po realizaci. V kombinaci s uvolněností, která je konkrétně s dovolenými častá, libido se začne chovat jako po vypití energetického nápoje. Chce sex… Takže, už vás partner vzal na nějako romantické místo?

3. Pohlazení na těch správných místech

Podle americké sexuoložky Ivonne K. Fulbright mají ženy pokožku o 0,2 milimetrů tenčí než muži, a proto lépe reagují na dotyky, které je vzrušují. Jenže není místo jako místo. Třeba ledabylé pohlazení po šíji nebo zápěstí udělá hodně. Jsou to totiž erotogenní oblasti, kterých se ostatní dotýkají jen zřídka a které jsou tudíž sexuálně dráždivé. Přidejte ono příjemné místo, lichotku a je to.

4. Škádlení

Většina mužů si neuvědomuje, že i mezi ženami jsou sexuálně nabité osoby, které sex chtějí stejně jako oni. Někdy stačí malá gesta, která vyjadřují romantiku i lačnost zároveň, a ženské libido se nakopne. Pohlazení po vlasech v kombinaci s hlubokým francouzským polibkem, pohlazení po zadečku či hravé přejetí prsty po stehně, přistoupení zezadu a mazlivé uchopení za ňadra…. Hlavně nic hrubého. Hravost je základ, jenže který z mužů zrovna tohle chápe?

„Někdy jsem úplně vyřízená, když mě Zdenda bez varování zmáčkne prsa a tváří se, že by se mi to snad mělo líbit,“ vzdychá Ivana, která je zářným příkladem toho, že když dva dělají totéž, není to totéž. Přece jen to chce trochu taktu.

5. Ovládání

Útok na skryté fantazie funguje i v dalším případě. Sexuolog Zlatko Pastor přiznává, že násilné sexuální představy nejsou u žen neobvyklé. Hromadně znásilnění několika muži, sex v podřízené roli, trestání, ponižování. Neznamená to, že v praxi na to dojde, ale už jen ta koketerie s myšlenkou „něco v tomto stylu“ prožít, je košilatá.

Vlastně je to tak, že ženy současnosti jsou často dominantní a cílevědomé a chybí jim čistě mužský přístup typu „teď si tě svlíknu a uvidíš ten tanec“. Schválně, kdy tohle partner řekl naposledy?

6. Vybudování napětí

„Je to nejúžasnější hra, kterou znám,“ rozplývá se čtenářka Zuzana, jejíž partner vždy během večeře nebo cesty autem sice utrousí něco o sexu, ale dál už se o nic nepokouší.

„Burcuje mě to, protože vím, že zbytek je na mě. On se k ničemu nemá a dělá, že sex vlastně nepotřebuje. A to je faktor, který my ženy špatně snášíme,“ směje se Zuzana, která tak chválí všechny muže, kteří tuhle strategii mají v merku. Napětí se ale dá vybudovat i při jiných aktivitách. Akorát muž musí mít dost pevnou vůli…

7. Tantra postupy

Při tantrickém sexu se milenci snaží dospět k vyvrcholení extrémně pomalu, a to tak, aby se potřeby muže a ženy sladily. Žádné „honem, teď mám po práci čas“. Hezky pozvolna, kreativně a plynule.

Když už si muž dá práci a třeba týdny se ovládá, aby neměl orgasmus, ale dělal dobře svojí partnerce, ona ho ocení. A to je právě ten spouštěč rozkoše, který provozuje ženskou touhu: absence spěchu, sociálního tlaku a hlavně čas, který se milencům v dnešní době nedostává. Znáte snad lepší provokaci ženské touhy?






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat