Ploché bříško během jediného měsíce? Tohle opravdu funguje

18.04.2017 | Testování

Postava do plavek, o kterou se řada z nás začíná v těchto dnech snažit, předpokládá také štíhlý pas a ploché bříško. Ovšem to pro mnohé z nás znamená pořádnou výzvu! Jak dosáhnout úbytku centimetrů v těchto problematických partiích již během jednoho měsíce?

Možná se to zdá jako nesplnitelný úkol, ale nic není nemožné. Zmenšit velikost oblečení v oblasti pasu a bříška o celou jednu velikost je dokonce snazší, než se na první pohled jeví!

Co je potřeba k úspěchu?

Co na talíř

Váš jídelníček by se měl sestávat v první řadě z potravin bohatých na vlákninu (zelenina, ovoce, luštěniny apod.) a také těch, které představují kvalitní bílkoviny (libové maso, vejce…). Proč právě bílkoviny? Jsou nezbytné při stavbě svalů (a ty jsou pro štíhlé bříško důležité), navíc je prokázáno, že vyvážená strava s obsahem kvalitních bílkovin napomáhá štíhlé postavě.

Pozor na kalorie

Tento bod souvisí s předchozím. I když přidáte do stravy sebelepší bílkoviny, ale neuberete například na sladkostech nebo naopak některých slaných dobrotách (chipsy a spol.), s plochým bříškem se rozlučte. V žádném případě nesmíte hladovět, ale přemýšlejte o tom, co jíte.

Ten pravý pohyb

Pro vypracované bříško vám jen dieta a cvičení nepomůže. Musíte začít posilovat! A klidně stačí pěkně postaru – tradiční sedy-lehy nebo sklapovačky.

Ovládněte stres

Na formování postavy mají velký vliv i hormony. A aby náš organismus zaplavily ty „hodné“, nikoli ty „zlé“, měli byste si dopřávat doporučené množství spánku (7 až 9 hodin) a vyhýbat se stresu (případně byste se měli naučit, jak ho zvládat).

Šikovní pomocníci

Výrazně pomoci vám mohou také speciální krémy, séra či sprchové gely, které mají zeštíhlující efekt. K těm bezkonkurenčně nejúčinnějším patří intenzivní zeštíhlující gel na bříško Enja Slim - Gel Abdomen Reshaping a sprchový gel Enja Firming Shower Gel od Dermacol.

A právě tyto produkty měly jedinečnou možnost vyzkoušet naše testerky. Jak jim pomohly ke štíhlé postavě?

„Dermacol sprchový gel je super, krásně voní a zanechává příjemný pocit svěžesti, zeštíhlující gel se krásně roztírá a příjemně chladí. Zatím úbytek v pase 3 cm, tak uvidíme, jak to půjde dál. Krásná příprava na jaro do plavek,“ napsala testerka Pamelka22. Podobný výsledek zaznamenala i testerka janys13: „Sprchový gel jsem používala, byl příjemný a voňavý. Gel na bříško má dobrou konzistenci, trošku lepí, ale jinak mu nemůžu nic vytknout. Při běžné činnosti, práce a občasný pohyb, mi ubyly v pase 4 cm, což jsem určitě nečekala. Doporučuji!“

„Oblečení je mi volnější, cítím se lépe. Určitě je vhodné k tomuto programu formování postavy přidat i pohyb a lehčí stravu. Gel příjemně voní, ze začátku je lepkavý, ale dobře se vsákne. Po použití je cítit velká svěžest a slabé ‚pálení‘, je tedy cítit, že gel plní to, co se od něj očekává. Byla jsem s výrobky velice spokojená a budu je používat i dále,“ svěřila se v hodnocení testerka Scarlie.

 „Sprchový gel Enja Firming Shower Gel má hezký a elegantní obal. Vůně je osvěžující. U sprchového gelu je velice příjemný chladivý efekt díky složkám mentolu. Po chvilce se uvolňuje svěžest ženšenu. Konzistence gelu je lehká, pěnivá. Pleť zanechává jemnou, hebkou, provoněnou, osvěženou, prokrvenou, vypnutou a pružnější. Velké plus dávám za to, že nevysušuje. Nezaznamenala jsem ani pnutí či jinou alergickou reakci. Intenzivní zeštíhlující gel na bříško Enja Slim - Gel Abdomen Reshaping má zajímavou decentní vůni. Nedráždí pokožku. Nanášení je snadné, stačí malé množství aplikovat krouživým pohybem. Gel pár sekund trochu lepí, poté se úplně vstřebá. Postupně dochází k prokrvení. Pleť je hebká a vypnutější. Poctivě jsem aplikovala dle návodu na své bříško 2x denně ráno a večer. V minulosti jsem již používala přípravky s obsahem kofeinu, ale bez nějakého efektu. Tyto dva produkty od Dermacol se skvěle doplňují. Po cca 1 měsíci se dostavil zmenšující efekt o 2 cm. Cítím se lépe, mé problémové partie jsou pevnější. Doporučuji vyzkoušet. Tyto produkty mě ‚donutily‘ o sebe více pečovat. Není nic, co bych vytkla. Navíc po sportování mi tyto produkty dopřejí potřebnou péči, ošetření, energii i prokrvení. Budu i nadále používat. Díky kvalitnímu složení i konzistenci vám oba produkty vydrží opravdu dlouho. Tudíž kvalita produktu v poměru k ceně je odpovídající,“ shrnula testerka Mersim.

Máte s těmito přípravky od Dermacol také zkušenosti? Podělte se o ně i s ostatními čtenářkami! Své hodnocení můžete přidat ZDE.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat