TESTOVÁNÍ: Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite Keratin & Shine

16.11.2018 | Testování

Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite KERATIN & SHINE CF3242F0 dokáže jediným snadným a rychlým pohybem vytvořit nepravidelné lokny a vlny s přirozeným vzhledem. Přesvědčit se o tom v rámci našeho testování bude moci i 20 testerek. Jaké budou jejich hodnocení a recenze?


Celkové hodnocení: 95%

Hodnocení: 50 testerek

Doporučeno: 20x


Povrch Keratin & Shine dodá vlasům hedvábný vzhled. Přirozené působení turmalínu, který snižuje statický náboj, přispívá k úžasnému lesku. Výsledkem jsou nádherné lokny, které dlouho vydrží.

Dokonalý účes snadno a rychle

Unikátní povrch Rowenta kombinuje pro-protein a minerál: kartin a turmalín. Keratin je nezbytnou složkou, která vlasům dodává sílu. Turmalín přirozeně vyzařuje ionty, což vlasům propůjčuje lesk a antistatický účinek. Výsledek? Nádherné vlasy se zářivým leskem.

Kulma nabízí vysoce precizní regulace teploty (od 120 °C do 200 °C), kterou si můžete nastavit podle individuálních potřeb dle typu vlasů a požadovaného výsledného účesu.

Ionizační efekt snižuje krepatění způsobené dehydratací a statickou elektřinou.

Šňůra otočná o 360° zajistí pohodlí při použití. Navíc už nikdy nebudete muset dlouho čekat, než se kulma zahřeje. Rowenta For Elite Keratin & Shine je totiž připravena k použití za 60 sekund.

Cena: 799 Kč

Více informací na www.rowenta.cz

Na hodnocení testovaného kartáče se můžete podívat i na stránkách Alza.cz a Heuréka.cz

vybraná testerka | 31.01.2019

Kónická kulma mě nadchla! Kulma se nahřeje během chvilky. Práce s kulmou je o zručnosti. Pro začátek doporučuji použít přiložené návleky na prsty , předejdete popálení. Ale každý si najde svůj grif. Vlasy jsou rychle natočené. Kabel se nekroutí při natáčení, díky kloubu. Kulmuji  svoje i dceřiné dlouhé dětské vlásky a jsem maximálně spokojená. Když je kulma nahřátá na maximum, tak lokny vydrží být natočené i na druhý den. Prameny jsou krásně oddělené a lesklé. Ani jsem nemusela fixovat lakem na vlasy. Pokud jsem natáčela na polovinu výkonu, tak lokny brzy zplihly.

Chybí mi tam ukazatel teploty

vybraná testerka | 17.01.2019

S kulmou jsem spokojená, je to trošku jiné v manipulaci, takže jsem si musela chvilku zvykat. Ale to vůbec ničemu nepřekáželo a člověk během chvilky ví jak na to. Jako velké plus vidím i to, že v balení byl návlek na prsty, který vás chrání před popálením, toho jsem se ze začátku trošku bála, ale zbytečně. Celkově je nahřátí rychlé, takže nečekáte dlouho a můžete rovnou na věc. Vlny vypadají perfektně, nemám co vytknout. Oceňuji i provedení, je tak akorát a slušivé:)

Žádné jsem nenašla.

vybraná testerka | 15.01.2019

Konicka kulma je má první kulma, která nemá klip na přidržení vlasů, ale hned při druhém prameni už mi to nevadilo, rychle jsem si zvykla. Naopak je nahřátí pramenů tak rychlé, že máte nádhernou loknu během vteřiny v podstatě. Celkové nahřátí kulmy do požadované teploty je rychlé, dlouho nečekáte a lokny máte vytvořené opravdu hned. Já mám dlouhé vlasy a musím říct, že je to první kulma, které mi vlasy natočí opravdu rychle! Vzhledově je taky velmi povedená. Jen bych uvítala třeba i cestovní obal. :)

vybraná testerka | 10.01.2019

S konickou kulmou jsem moc spokojená.Nadchlo mě že je rychle nahřáta, a že si můžete nastavit stupně. Vlny jsou rychle hotové a neničí se tím tolik vlasy. Díky tvaru konické kulmy vypadají vlny přirozeně. Velké plus je že je k tomu návlek na prsty aby nedošlo k popálení.

Žádné jsem nenašla, max. bych uvítala cestovní pouzdro

vybraná testerka | 04.01.2019

Kulma je jina nez ostatni, kvuli konickemu tvaru, takze je urcena spise opravdu jen pro vlny, jelikoz je nutno vlasy na kulmu rolovat, omotat. Pridrzet pripadne v rukavicich, abyste se nespalili, neni na klasicke podtaceni, chcete li lokny, asi ideal

Mne nevyhovuje to, ze kulma vlasy neprichyti jako jine, a tak potrebujete dve ruce, coz povazuji za minus.

vybraná testerka | 04.01.2019

Použití kulmy je jednoduché,kulma nepálí vlasy díky nastavení teploty nahřátí. Přiložené návleky na prsty ochrání před popálením. Díky kónickému tvaru se vlasy dobře namotávají a hotové vlny jednoduše sklouznou dolů. Celkové provedení je líbivé, mile dívčí.

Vzhledem k tomu, že dcera má hodně husté vlasy, trvá víc než hodinu, než si udělá celý účes. Chybí klip na přichycení pramenu. Nesžili jsme se s ní.

vybraná testerka | 03.01.2019

Kulmu používám několikrát týdně - variabilita účesu je neomezená dají se dělat drobné vlnky i ležernější vlny podle tloušťky pramenu vlasů. Vlasy se dobře namotávají i klouzají bez zachycování - výsledkem jsou pěkné vlny, které působí přirozeně, vydrží a vlasy jsou navíc hladké a lesklé Rychlé nahřátí + regulace teploty Povrchová úprava s ionizací - nepoškozuje vlasy ani při častém používání Stojánek a otočná šnůra usnadňují manipulaci Návlek na 2 prsty ochrana proti popálení v kombinaci s koncem kulmy, který nehřeje Určitě doporučuji pořídit, sama jí používám a vyhovuje mi pro rychlou změnu účesu.

Cestovní pouzdro

vybraná testerka | 03.01.2019

Děkuji za možnost otestovat tuto kulmu. Použití je jednoduché. Nahřátá je velmi rychle. Musím říct, že vlny vytváří hodně rychle, takže nedochází k velkému přehřátí vlasů. A vlny jsou přirozené. Oceňuji i možnost nastavení teploty podle potřeby a hladký povrch, díky kterému se vlasy necuchají. A nakonec cena je více než příznivá. Určitě doporučuji.

vybraná testerka | 02.01.2019

Konická kulma Rowenta for Elite KERATIN & SHINE je skvělá na rychlé natočení vlasů, kudrlinky z ní jsou perfektní i dcerce se moc líbili. Oceňuji velmi rychlé nahřátí kulmy. Vlasy po ní nekrepatí. Dlouhý otočný kabel. Je to má první konická kulma, takže mi chvilku trvalo se s ní naučit pracovat, ale i tak je s ní natáčení vlasů jednoduché a doporučuji ji i začátečníkům kteří nikdy neměli zkušenost s žádnou kulmou jako já. :)

Chybí mi sáček na uskladnění nebo cestování a uvítala bych aby mě kulma ukázala na kolik stupňu ji mám nahřátou.

vybraná testerka | 02.01.2019

Sice jsem zvyklá spíš na automatickou kulmu, ale kónická kulma od Rowenty mě mile překvapila. Keramický povrch neničí vlasy a vlny dělá moc pěkné. Kladně hodnotím i rychlé zahřátí a otočný kabel. Nesnáším, když se šňůra zamotává, tak jako u mého fénu na vlasy.

Tato kulma je vhodná pouze pro delší vlasy. Krátké vlasy nelze na kulmě udržet, jelikož nemá klips, tak jako tradiční kulmy.

vybraná testerka | 01.01.2019

S kulmou jsem velice spokojená. Je oproti té staré co doma mám velice lehká a snadná na ovládání. Vlasy si mohu natáčet podle své nálady. Prostě jak chci. Vlny nejsou stejné jako normálně. Moc všem doporučuji

vybraná testerka | 31.12.2018

Kulma je přitažlivé barvy v černo-růžovém provedení.Je lehká do ruky i na cesty nezatíží zavazadlo.Rychle se rozehřeje na požadovanou teplotu, vlasy se nepřipalují.Lehce lze z vlasů vytvořit plno loken a kudrlinek.Kabel je šikovný, otáčivý a dostatečně dlouhý. Kulmu bych doporučila na vytvoření účesů do společnosti nebo pro zvláštní příležitosti.

Uvítala bych pouzdro nebo látkový pytlík na uskladnění nebo převážení.Na úchop kulmy bez popálení by mohla být delší přední část, která nehřeje.

vybraná testerka | 28.12.2018

Snadná manipulace, nezatíží vlasy, krásné lokny. Jsem moc nadšená a spokojená! Dělám si teď kudrlinky skoro pořád. Je to zábava a hlavně to je s touto kulmou rychlé. Bezvadné na párty, ale i běžný denní účes.

Zatím jsem žádné neobjevila

vybraná testerka | 27.12.2018
Doporučení: 10

Tato kulma na vlasy je skvělá. Když jsem si na Štědrý den vlasy natočila, přítel mě málem nepoznal, skvěle se s ní pracuje, je rychlá a lokny drží. Super je nastavitelná teplota. Vlasy nemám po použití zničené, což je veliké plus.

vybraná testerka | 25.12.2018

Kulma je krásná vzhledově, pohodlné držení, pravidelnéa krásné lokny, dlouho vydrží. Jen bych ocenila nějaký údaj o teplotě. Jako začátečník s kulmami nemám až tak přehled o teplotě. Jinak za mě doporučuji.

09.08.2023

super, dela nadherne vlnky, snadna manipulace, velka spokojenost

21.12.2022

S kulmou ráda pracuji, jsem s ní spokojená doporučuji

20.11.2022

Vlasy krásně drží celý den tvar, velice praktická kulma

25.02.2021

úžasná věcička - máme s dcerkou jemné vlasy a přesto kudrny drží , vlasy jsou ještě navíc hladké a lesklé

-

02.08.2020

Tato kónická kulma dokáže rychle vytvořit krásné kudrny. Je šetrná k vlasům.

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

13.07.2019

Kulma je rychle nahráta, člověk nemusí čekat půl hodiny než se zahřeje. Lokty pak krásně drží tvar klidně i půl dne. Výrobek je velmi kvalitní a líbí se mi i cena, která je příznivá. Oceňuji, že v balení jsou i návleky na prsty, které chrání před popálenim.

26.02.2019

Tuta kulma je naprosto bozi. Odzvonilo kulmam,ktere tvori nevzhledne lokny. Pouziti je jednoduche a nelze se popalit. Take keratin je prijemnym bonusem. Vlasy se krasne lesknou a jsou soumerne nakulnovane. Doporucuji!

Zadne nejsou.

11.02.2019

Tento výrobek mě naprosto nadchl. Kulma je nahrata během chvilky. Ze začátku je určitě dobre používat ochranné navleky na prsty, než se člověk naučí a najde si svůj způsob. Vlasy vypadají skvěle a účes drží dlouho.

01.02.2019

Doposud jsem znala jen klasickou zacvakávací kulmu, která ovšem udělala při zadržení pramene nevzhledný schod a ještě jsem si při přidržování konce popálila prsty, musím si jej pořád přidržovat. O této kulmě jsem četla samou chválu a tak jsem se ji rozhodla také vyzkoušet. A dobře jsem udělala. Je s ní mnohem jednodušší a rychlejší manipulace a celkově výsledek vypadá přirozeněji. Ze začátku mi chvilku trvalo osvojit si tu správnou techniku, ale teď už to zvládám levou zadní. Vlnky stačí lehce přelakovat a drží svůj tvar spoustu hodin.

23.01.2019

Tuto kulmu dostala má sestra k vánocům od svého manžela protože má od přírody rovné vlasy.Po prvním použití kulmy byla velice spokojen.Kulma udělá krásné vlny které vydrží opravdu celý den.Kulma má jednoduché ovládání,nedá se o ní popálit.Myslím že tato kulma jme vhodná pro všechny ženy co touží po krásných loknách

18.01.2019

Dobry den. :-) Konickou kulmu vlastnim a nemuzu si ji vynachvalit. Je to i takova prvni pomoc, kdyz potrebuji narychlo nekam vyrazit a mam pocit, ze me vlasy jsou totatalne neupravene. Behem par minut vykouzli obdivuhodne krasne lokny a princeznovsky uces.

Pozor na popaleni prstu.

15.01.2019

Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite Keratin & Shine je trefa do černého. Kónická kulmu na vlasy Rowenta For Elite Keratin & Shine jsem pořídil své přitelkyni k Vánocům a s ní naprosto spokojená :)

10.01.2019

S Rowentou jsem hodně spokojená, akorát je to dražší výrobek. Ovšem jsme ráda, že jsme do něj investovala. Neničí vlasy a krásně se s ním pracuje a doporučuji ho všem, kdo chtějí rychlý styling :) vyplatí se to :)

03.01.2019

Jezisek donesl, takze zatim nebylk moc prilezitosti vyzkouset, ale i to malo stacilo ke kladnemu hodnoceni. Je lehka do ruky, krasne se s ni manipuluje a vysledek je proste dokonaly. Behem par minut vykouzlite uces a muzete vyrazit :-)

02.01.2019

Kónická kulma je skvělým pomocníkem.Snadná manipulace,rychlé nahřátí a ty vlny,kudrlinky a celkově účesy....prostě prima.Vlasy jsem si vždy jen žehlila,ale s kulmou má člověk opravdu chuť se účesu věnovat,experimentovat.Doporučila bych :)

01.01.2019

Bohatý, mladistvě působící a trvanlivý účes snadno a rychle. S touto kulmou je to snadné. Použité materiály jsou špičkové, technologie velmi sofistikovaná a snadné používání i údržba. Kulma je také bezpečná. Možnost volby teploty, díky čemuž se šetří vlasy a nepřepalují se. Jedinečný, unikátní povrch vlasy udržuje přirozeně zdravé, nerozlétané, nevysušené.

28.12.2018

Z kulmy jsem naprosto nadšená. Skvěle padne do ruky, takže se o ni nespálíte. Navíc manipulace s ní je velmi snadná a rychlá, přičemž zanechává profesionální výsledek. Vlasy vydrží opravdu dlouho. Vřele doporučuji.

24.12.2018

Velice kvalitní kulma, oceňuji že teplotu si volíme sami, takže lze předejít spálení vlasů. Kulma je šetrná k vlasům, neničí je, vlasy nejsou roztřepené a poničené. Za sebe doporučuji velká spokojenost

21.12.2018

Tato kulma je velmi praktickým pomocníkem pro všechny, které chceme mít za pár minut hlavu plnou rozverných neposedných kudrlinek a nechce se nám spát celou noc v nepohodlných natáčkách. Byla jsem překvapena lehkostí a snadností ovládání.

17.12.2018

Produkty od značky Rowenta mě nikdy nezklamaly a rozhodně při koupi jsou mezi favority ke koupi. Již od dětství je se snažila všemožnými způsoby dodat svým vlasům krásný kudrnatý vzhled. Ačkoliv mám ráda své vlasy, tak si ráda dopřeji vhled princezny. Tato kulma mě velmi zaujala a to nejen přijatelnou cenou :-) Ačkoliv bych byla raději, kdyby byla v jiné barevné kombinaci, tak tento typ kulmy mám ze všech nejraději. Hold klasika je nejlepší. Líbí se mi, že kulma je opatřena ionizačním efektem, který šetří vlasy a snižuje krepatění vlasů. Rozhodně číslo jedna při koupi pro spotřebitele ;-)

13.12.2018

Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite KERATIN & SHINE CF3242F0 mně hodně zaujala a protože je cenově přijatelná, tak jsem si ji koupila. Jsem s n í naprosto spokojena. Ráno potřebuji být docela rychle upravena a úprava vlasů s touto kulmou je hračka. Líbí se mi Ionizační efekt , který snižuje krepatění způsobené dehydratací a statickou elektřinou a super je taky otočný kabel.

08.12.2018

S kulmou tohoto typu mám již nějaké zkušenosti, ale upřímně není to nic pro mě... Držet to , bát se ať se nespálim, no celkem šílené... Verim,že někdo na nii třeba nedá dopustit, ale já bych si ji osobně nekoupila.

06.12.2018

Vlasy samou loknu měla a myslela jen na to, co s vlasy vykouzlí příště. Skvělá věc na úpravu vlasů z pohodlí domova. Úspora peněz, času a naučí se s tím opravdu každá žena. Při správném používání šetrné k vlasům.

06.12.2018
Doporučení: 10

Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite Keratin & Shine - jakmile jsem přečetla několik recenzí, bylo mi jasné, že se jedná o dokonalý výrobek. Který je šetrná k vlasům. Má unikátní povrch, není až tak drahá. Takže každá žena, která chce být krásná si ji může pořídit.

06.12.2018

Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite Keratin & Shine je vzhledove velice pekna.Cenove dostupna.Snadno se s ni manipuluje a vlny se s ni udelaji raz dva.Za me je bezvadna a mohu ji vsem doporucit

04.12.2018

Krásné a zdravé vlasy snadno a rychle. Pomocí této kulmy vykouzlíte přirozeně vypadající a přitom dlouhotrvající kudrny. Moderní materiály vlasy neničí vysokými teplotami a ze sofistikovaného povrchu se vlasům dostane prospěšných látek. Potlačí se nežádoucí "rozlétanost". Krásně vypadá, vynikající výrobek.

03.12.2018

Určitě nejlepší kulma, jakou jsem kdy zkusila. Kudrny jsou nepravidelné, tudíž velmi přirozené. Vlasy nejsou přepalovány zbytečně vysokou teplotou a geniální povrch kulmy vlasy neničí, naopak je zbavuje nepříjemné statické elektřiny. Kulma je bezpečná, snadno ovladatelná. Navíc vypadá moc pěkně.

03.12.2018

Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite Keratin & Shine je skvělá, neníčí vlasy, a to je moe pdmínka na prvním místě. Nemám ráda ty, co pálé vlasy. PO tomto výrobku jsou vlasy esklé, zdravé a vůbec se nenčí.

01.12.2018

Kulma má jednoduchý a pěkný vzhled. Líbí se mi. Jednoduchá manipulace, zvládne každý. Super je že má regulaci teploty. Povrch Keratin & Shine dodá vlasům hedvábný vzhled takže účesy jsou přirozené ale přitom lesklé. Ideální na nějakou příležitost. Určitě bych doporučila

30.11.2018

Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite KERATIN & SHINE CF3242F0 je šetrná ke všem typům vlasů, vytvoří krásné elegantní vlny, vhodná pro každodenní použití.Musím říct, že tato kulma mě velmi zaujala. Co mi asi zničilo vlasy každodenní používání fénu, nicméně teď už tak často vlasy nefenuji a dávam si na ne ruzne masky a kondicionery.

Nevídím na kulmě žádné zápory.

30.11.2018

Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite Keratin & Shine vlasy krásně a rychle natočí. Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite Keratin & Shine představuje revoluci v kulmách a velmi dobře se s ní pracuje

30.11.2018

Povedený, sofistikovaný výrobek, pro všechny, kteří chtějí mát krásné a zároveň zdravé, horkem nepoškozené vlasy. Unikátní povrch kulmy je k vlasům šetrný. Také díky možnosti zvolit si ideální teplotu a vlasy nepřepalovat je dobré. Kulma má povedený design a šikovně padne do ruky. Snadno se ovládá, snadno udržuje čistá.

30.11.2018

Kónická kulma na vlasy Rowenta For Elite Keratin & Shine používají moje dvě vnučky, které mají krásné dlouhé vlasy a jsou velice spokojeny. Lokny na vlasech vytvoří krásný účes. Uvedený výrobek má výborné parametry, takže vlasům neškodí a vytvoří krásný lesk.

29.11.2018

Tohle je podle mě skvělá kulma,která potěší a nadchne i ty nejnáročnější lidi..líbí se mi že má moderní funkce,které skutečně prospívají vlasům,dodávají jim lesk i lepší kvalitu,což u jiných výrobků podle mě není..

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat