TESTOVÁNÍ: Testujeme rituální masku Reclar Love Mode, která vyslyší potřeby každé pleti

14.11.2023 | Testování

Snadné použití i viditelné výsledky, jež se netýkají jenom omlazení? Tohle textilní maska Love Mode, kterou právě hodláme testovat, má. Jdete do toho s námi?


Celkové hodnocení: 97%

Hodnocení: 34 testerek


Vrásky, rozšířené póry, akné, zarudnutí, podráždění nebo obtěžující ekzém? Pokud i vaše pleť vysílá jasné signály, kterými se snaží dovolat pomoci, je čas na extra dávku aktivních látek. Namítáte, že návštěva kosmetického salonu není na pořadu dne? A co takhle speciální pečující maska, která pokožku dostane do rovnováhy i pohody? Můžete ji využít kdykoli během dne, a to hezky v pohodlí domova. Pojďte se seznámit s tou, která se jmenuje Love Mode a přichází k nám ze společnosti Reclar. Bude to láska na první dotek!

Když maska, tak účinná!

Tak jistě, textilních neboli pláténkových masek je na trhu spousta. Ale ne každá se může pochlubit unikátním složením, které se postará o hydrataci, hloubkovou výživu a regeneraci, což zajistí maximální možnou péči. Představujeme vám rituální masku společnosti Reclar, jež tato kritéria do puntíku splňuje a přidává ještě něco navíc. Je totiž napuštěna speciálně vyvinutým sérem, které pleť hydratuje po dlouhou dobu a zvyšuje její elasticitu. Obsažené přírodní extrakty mají léčivé a zklidňující účinky, přičemž redukují pigmentové skvrny a působí proti zánětům. Co konkrétně svému obličeji prostřednictvím této masky dopřejete?

Není to jen o kyselině hyaluronové

Připravte se na pořádnou dávku niacinamidu (vitamin B3), který zlepšuje texturu pokožky, redukuje velikost pórů, reguluje tvorbu mazu a stimuluje syntézu kolagenu, čímž pomáhá anti-age efektu. Protože má hojivé a protizánětlivé vlastnosti, bývá spásou pro pokožku trpící rosaceou i akné. Rovněž „hasí“ zarudnutí. Maska Love Mode poskytuje i adenosin. Tato sloučenina stimuluje tvorbu kolagenu, proto oddaluje tvorbu vrásek. Velkým nepřítelem je však i pro pupínky, vřídky a další nežádoucí nedokonalosti. Těšit se můžete i na kyselinu hyaluronovou. I ta zvyšuje míru hydratace, protože na sebe váže vodu a proniká do hlubších vrstev pleti, což vytváří základ její krásy. Dalším důležitým účinkem je podpora zmíněného kolagenu a tím i vizuální omlazení. Mimo tyto známé benefity má kyselina hyaluronová i významné čisticí vlastnosti, neboť odstraňuje nahromaděné nečistoty i škodlivé toxiny. Že to zní naprosto parádně? A to ještě nejsme u konce.

Léčivý dotek bylin

Textilní maska Love Mode rovněž nabízí extrakt z rozmarýnu, jež má antiseptické, protizánětlivé a antimikrobiální vlastnosti. Nechybí ani extrakt z tymiánu, který redukuje množství bakterií, zmírňuje projevy ekzému a současně tonizuje zralou pleť. Obsažený oreganový extrakt jakožto antioxidant přispívá k hojení i dezinfekci a složky levandule lékařské stimulují regeneraci i tvorbu nových buněk. A tohle všechno je v jedné jediné masce, která je vhodná pro všechny typy pokožky, snadno se aplikuje a ještě snadněji sundává. Pojďte ji s námi otestovat! Právě hledáme 30 testerek starších 30 let, které ji vyzkouší. Balení Love Mode obsahuje hned pět masek a jeho cena je 790 Kč.

A co návod k použití?

Nechat se omladit maskou Love Mode? Věřte, že jen málo věcí na světě je jednodušších než toto. Na vyčištěný a tonizovaný obličej se tento malý zázrak zkrátka „položí“ a nechá působit deset až dvacet minut. Po odstranění masky zbytky séra vmasírujte do pokožky a nechte plně vstřebat.

Další informace naleznete na internetových stránkách www.reclar.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 30 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek svůj věk a následně odpoví na otázku, zda by jim maska pomohla s péčí o jejich pleť.
HLASTE SE DO 27. LISTOPADU 2023.
Vybraní testeři získají masku Love Mode od Reclar.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

vybraná testerka | 12.12.2023

Maska v mem případě měla úspěch. Zatím jsem zvládla pouze jednu aplikaci, nicméně i po ni byla pleť o poznání jiná. Po porodu mám problémy se šupinkami na nose, s vysušenou kůži. Po aplikaci masky byla pleť lépe hydratovana , na dotek byla jemnější. V dalším dnů bylo lehčí nanest si make up, protože supinek bylo méně . Budu zkoušet dále .

Žádný

vybraná testerka | 11.12.2023

Tato maska předčila má očekávání. Nejenže jsou platýnkové s příjemnou vůní,ale překvapili mě svým složením, účinkem. Příjemné, krémové, snadná aplikace. Po sundání masky se zbytek krásné vklepe do pleti a je hotovo. Pleť je po něm příjemná a hebká na dotek, hydratovaná,což je obzvláště fajn v tomto zimním období. 😉

Neshledávám

vybraná testerka | 11.12.2023

Super složení, těšila jsem se hlavně na niacinamid, který už používám několik let v podobě sér. Po masce jsem tak už nenanesla, aby pleť nebyla zbytečně podrážděná. Maska opravdu hydratuje, pleť byla "naducaná", projasněná, působila pevně. Stačí cca 15 minut, aby maska postupně pustila sérum do pleti, zbytek se po rozmasírování rychle vsákl a stačilo pak už jen nanést krém.

Cena za kus 24 hodin po použití se mi objevil takový bolák, jako v pubertě naposled a to 3x po sobě a na místech, kde nikdy předtím.

vybraná testerka | 11.12.2023

Příjemná nevtíravá vůně Vhodná i pro moji citlivou pleť se sklonem k zčervenání Příjemná konzistence séra (ani moc hutná ani lepkavá) Lehce se nanáší Opravdu bohatě napuštěna sérem (zbytek se dá použít na další partie těla - ruce, krk, dekolt) Pleť je po aplikaci příjemná na dotek, pocitově více hydratovaná Dlouhodobé účinky bohužel nemohu v této chvíli zhodnotit (chtělo by to delší používání) Celkově jsem velice spokojená. Masku mohu vřele doporučit i pro citlivou pleť.

Dražší

vybraná testerka | 11.12.2023

Super výživná maska, balení po 5 ks. Krásně přilne a chladí, při použití na pleti je příjemná. Je to relax, pleť je po ní hebká a vyživená, má sjednocený vzhled, působí svěže. Tkanina je hodně napuštěná, takže zbytky masky se krásně rozetřou a vystačí i na krk a dekolt. Velmi jemná aplikace s mnohonásobným účinkem, domácí pleťová péče s efektem. Je to účinný rituál péče o pleť. Po vyčistění pleti, se maska přiloží, nechá působit 10-20 min, poté sundá a zbytky se vetřou do pleti. Již není potřeba použít další pleťové přípravky. Korejská kvalita i pro české ženy.

Nevím o žádném

vybraná testerka | 11.12.2023

Masku hodnotím pozitivně. Po rozdělání pytlíku byla maska hodně napuštěná "krémem". Pěkně "seděla" na obličeji, po přiložení chladila ale na některých partiích mě lehce štípala (možná to bylo jen podráždění kůže v zimním období). Po sundání byl obličej hodně mokrý ale během chvilky se krásně vstřebala. Pleť byla hebká, hydratovaná. Cítila jsem se super.

Lehké štípání na některých částech obličeje (myslím že z podráždění pleti v zimním období ). Uvidím při dalším použitím zda se bude opakovat.

vybraná testerka | 11.12.2023

Luxusní produkt s krásnou vůní i balením (v krabičce 5 kusů jednotlivě balených masek.) Platýnková maska je dostatečně velká i na mužský obličej (do testování se zapojil i partner). Je dostatečně napuštěna směsí s krémovitou texturou. Je pevná, při manipulaci se netrhá. Při aplikaci příjemné chladí, to ocením zejména v létě. Po aplikaci je pleť hladší a hydratovanější.

Po 10 minutové aplikaci jsem následujících 20-30 minut pociťovala pálení na tvářích, byly i mírně zarudlé. Třicet minut po aplikaci už byla pleť spokojená. (Nevím, zda to byla reakce na některou ze složek.) Balení po 5 kusech - na otestování kožní snášenlivosti bych ocenila i prodejní balení po jednotlivých kusech.

vybraná testerka | 11.12.2023

Skvělé balení, které se dobře skladuje a ještě lepší obsah! Maska se z obalu dobře vyndavá a jednoduše se rozloží na obličej. Nasáklá "životodárnou" tekutinou pro pleť je dostatečně tak, že nehrozí, že by se od pokožky odchlipovala a tudíž celou dobu pěkně na pleť působí. Po sundání je okamžitě znát výsledek. Pleť je projasněná a cítím, jak je hydratovaná.

Nemá

vybraná testerka | 11.12.2023

Ač byla maska bohatě napuštěná krémem, tak pleť vše vstřebala a do druhého dne mi zmizeli červené fleky, které mě v poslední době trápí. Celkově byla plet příjemná na dotyk a rozzářená. Byla jsem příjemně překvapená, takovýto výsledek jsem necekala. Masku doporučuji, já sama si pořídím další balení.

Maska byla hodně napuštěná krémem (stačil by na 2 aplikace) a to ovlivňovalo manipulaci při aplikaci.

vybraná testerka | 11.12.2023

maska Reclar Love Mode je opravdu velmi dobrá. každá žena si ji zamiluje a proto Love v názvu je trefné. praktické balení, snadné použití, příjemná vůně a následná péče jsou klady které jsou velice cenné. po sundání masky stačí jen vetřít do pleti a je hotovo. pleť je po použití krásně hydratovaná, vitální a zářivá. mohu jen doporučit.

vybraná testerka | 11.12.2023

Maska prijemně voní, opravdu dobře hydratuje a uklidnila začervenalá místa po akné. Po sundání masky jsem vmasirovala zbytek do obličeje. Pleť byla po nanesení masky pružná, hebká a opravdu příjemna na dotek. Balení je velice pěkné na pohled a dobře se dává na obličej, nijak se netrhá. Mohu jen doporučit.

Malinko mě první vteřiny štipkala na obličeji, ale mám citlivou pleť, kdy mě takto štipká většina masek.

vybraná testerka | 11.12.2023

Tak tahle maska mě opravdu velmi mile překvapila. Dá se o ní říct, že splňuje to, co slibuje. Především zmenšuje viditelnost pórů, hezky je zatáhne a nejsou tak výrazné, což se mi ještě u žádného produktu na pleť nestalo. Krásně hydratuje, po použití masky je pleť více sjednocená, zklidněná a vláčná. Vhodná na všechny typy pleti.

Nic

vybraná testerka | 10.12.2023

Rituální maska je balena v praktickém sáčku, snadno se rozbalí a aplikace na obličej je úplně jednoduchá. Stačí přiložit, pěkně vyhladit a hotovo... Je krásně voňavá, bohatá na sérum, na obličeji docela příjemná. Asi po 20 min. jsem sejmula a zbytek vmasírovala. Sérum se po chvilce vsákne, pleť je krásně hydratovaná a hladká.Ideální do zimního počasí. Balení po 6 kusem je také praktické. Masku mohu všem doporučit.

vybraná testerka | 10.12.2023

Pleťová maska je velmi příjemná, snadno se aplikuje. Po použití masky vypadá pleť mladší, je dostatečně hydratovaná, jemná, póry jsou menší, vrásky vyhlazené, zarudlá místa zmizela. Doporučuji pro problematickou a smíšenou pleť. Za mne skvělá pleťová maska pro všechny věkové kategorie a příjemná 20 minutová relaxace.

vybraná testerka | 10.12.2023

Testování korejské masky rituál Reclar bylo velice příjemné a relaxační. Maska je uložena ve snadno otevíracím sáčku. Plátýnková maska je bohatě napuštěná sérem. Masku jsem použila na řádně vyčištěnou pleť po dobu 20 minut. Tuto dobu jsem si relaxačně užila. Po sejmutí masky jsem zbytek séra lehce vklepala do pleti. Po krátké době se sérum vstřebalo. Nezanechalo žádný mastný film. Pleť je dostatečně vyživená ,hydratovaná, zklidněna, rozšířené póry zmenšeny.Na omak je pleť velice příjemná. Nedostatky pleti se po masce výrazně zlepšily.

Žádné zápory jsem nenašla

vybraná testerka | 09.12.2023

Maska Reclar Love módě je - příjemná maska, která krásně hydratuje pleť, zbavuje pleť akné. Krásně se vsákne na obličej. Jedno balení masky jsem použila i druhý den na čištění.Masku jsem testovala společně s kamarádkou i ta si ji nemohla vynachválit. Masku obě dvě vřele doporučujeme dál i cenově je dostupná.

žádné jsem nenašla

vybraná testerka | 09.12.2023

snadné použití, po sundání masky je pleť velmi jemná a vyhlazená.mam ještě 4 další masky tak budu aplikovat každý týden jednu a uvidím jaké další zlepšení pleti nastane moje pleť je velmi smíšená a mastná tak jsme zvědavá zda bude má pleť po použití masky méně mastná a bez červených skvrn.🙂🙂🙂🙂🙂🙂

vybraná testerka | 09.12.2023

I když mám citlivou pleť, maska mě vůbec neštípe. To dokazuje její jemné složení. Pleť je vypnutá a zregenerovaná. Použila jsem ji na dovolené v tropech po několika dnech strávených na sluníčku a pleť se po použití pěkně hydratovaná. Obsahuje velké množství séra, což je fajn, ráda jej ještě používám dodatečně pomocí např. vatového tamponu. Dokonce mi maska vypla i drobné vrásky.

Nic

vybraná testerka | 06.12.2023

Drží na svém místě, nezklouzává z obličeje a sedí přesně. Nestéká sérum po obličeji a opravdu hydratuje a vypíná pleť. Příjemná nevtíravá vůně a spousta účinných látek. Zatím velká spokojenost. Redukci pigmentových skvrn a sjednocení pleti jsem zatím nezaznamenala, ale počítám, že po aplikaci všech 6ks masek, bude výsledek vidět.

žádné

vybraná testerka | 06.12.2023

Už při obdržení zásilky mě nadchla vůně, která byla cítit i přes obal. Se sérem v masce se opravdu nešetřilo, ale i přesto se s ní velmi dobře pracuje a nikde nic neodkapává. Maska velmi dobře drží na obličeji, u jiných značek se mi stávalo, že se po pár minutách začaly odchlipovat. Po použití masky je pleť viditelně hydratovaná, hladká a rozzářená. Byla to má první zkušenost s touto značkou a rozhodně mě přesvědčila o svých kvalitách.

Žádné jsem nenašla.

vybraná testerka | 05.12.2023

Dlouho jsem se rozhodovala, jestli pořídit tuto masku ale po vyzkoušení jsem nelitovala, ta maska je naprosto úžasná, mám po ní krásně hladkou pleť a je cítit, že je hydratována. Za mě mohu jen doporučit 🙂 určitě s ní budu nadále pokračovat ve své rutině ❤️❤️❤️ nikdy jsem si nemyslela, že mě jakákoli maska takto osloví

vybraná testerka | 04.12.2023

Masku hodnotím velice pozitivně.Je velice příjemná na obličeji a krásně voní.Maska obsahuje hodně séra, ale neodkapavá z ní a je výhoda, že se nechá použití i následně po sundání masky,v sáčku je ho dostatek😉Mám alergickou pleť a po použití většiny produktů se mi udělají červené fleky,u této masky to bylo bez problémů,naopak mi fleky zmizely. Pleť je po ní krásně vyhlazená a hydratovaná.

žádný

vybraná testerka | 04.12.2023

Maska Reclar Love Mode si u mě najde své stálé místo. Již první použití mi jakoby smazalo několik let pravděpodobně díky hloubkové hydrataci. Pleť vypadá zdravější a zarudlá místa se zklidnila. Oceňuji i pohodlnou aplikaci a praktické balení po pěti kusech. Tento výrobek jsem doporučila všem kamarádkám.

Žádné jsem neshledala.

vybraná testerka | 04.12.2023

Po použití pleťové masky je moje pleť viditelně hydratovanější a jemnější, celkově vypadá zdravější a mladší.Maska se velmi dobře používá,na tváři dobře drží a ačkoliv jsem při její aplikaci usnula a diky tomu ji nechala působit téměř 40 minut, ničemu to neublížilo, spíš naopak.Jsem velmi spokojená.

Zatím žádné

vybraná testerka | 03.12.2023

Maska se velmi snadno nanáší, krásně přilne k pleti a to i když s ní pobíhám doma. Velmi se mi líbilo, kolik séra obsahuje, pleť si mohla brát podle potřeby. Skoro mi bylo líto ji po použití vyhodit, ještě by se dala určitě využít třeba na hydrataci rukou. Po aplikace je moje pleť hladká a velmi dobře hydratovaná.

Za mě trošku silnější vůně, mám ráda o něco jemnější.

vybraná testerka | 02.12.2023

Testování masky Reclar Love Mode  pro mě bylo skvělým zážitkem. Velmi mě nadchla její vůně, jednoduché nanesení na obličej a také účinné sérum, které maska obsahuje. Moje pleť byla po použití krásně vyživená, hladká, jemná a báječně hydratovaná. Zbytek séra jsem mohla ještě vmasírovat do pokožky a to prodloužilo její efekt. Tento produkt určitě doporučuji.

žádné nejsou

vybraná testerka | 01.12.2023

Tato maska je velmi příjemná a chladivá na obličeji, má spousta séra které se dá využít i po použití masky. Má celkem i příjemnou vůni. Má jednoduchou aplikaci. Materiál masky je také velice příjemný a na množství obsahu tekutiny i lehoučký a neodkapavá přebytečná tekutina. Po použití je pleť příjemně vláčná a hydratovaná

Nenašla jsem žádné

vybraná testerka | 30.11.2023

Maska Reclar Love Mode je úžasná. Ještě se mi nestalo, aby v balení bylo tolik tekutiny, která se dala spotřebovat i následně. Maska je nasáklá výživným sérem, které nádherně hydratuje pokožku a zanechává ji velmi vláčnou, neirituje pleť, sérum z masky nestéká. Jsem maximálně spokojena. Příjemně voní.

žádné neshledány

22.01.2024

moc příjemná maska na pleť dodá potřebnou hydrataci a výživu

21.01.2024

Moc suprova maska na pleť dodá hydratací a vyživuje

17.01.2024

Po použití masky je pleť krásná, pevná, vypnutá, sjednocená

19.12.2023

Miluji pleťové masky všeho druhu a spousty jsem jich vyzkoušela. Maska Love Mode je naprosto úžasná, krásně pleť zklidní a vyživí a cítila jsem se jako nová. Obzvláště potom, co se dà do lednice a je vychlazená, čili pomáhá i proti otokům. Masku rozhodně doporučuji a sama si ji koupím znovu. :)

Žádné.

12.12.2023

Maska patří určitě k mým oblíbeným kosmetickým produktům. Krásně voní a má příjemné složení. Je dostatečně velká, takže sedne všem tvarům obličeje. Oceňuji dostatečné množství krému, který maska obsahuje, pomaleji tak vysychá. Celkově maska pleť krásně hydratuje a na dotek je potom hladší. Jsem moc nadšená, jelikož mám problematickou pleť a spousta produktů mi nesedí, ale s touto maskou nemám žádné problémy, naopak mi přijde, že pleti pomáhá.

Snad jen vyšší cena

06.12.2023

Toto je ukazka toho, proc je vsude velmi chvalena korejska kosmetika. Jeste nikdy me zadna maska neprekvapila tak hutnym obsahem. Maska skvele drzi na obliceji a neodlepuje se, (za to muze poctive naplneni obalu) po 20 minutach jsem mela oblicej opravdu velmi hydratovany. A i po teto dobe, bylo stale dostatek kremu na obliceji, ktery jsem mohla vmasirovat i na oblast napriklad krku. Musim uznat ze ted v zime, kdy je pokozka nachylnejsi na vysychani, jsou tyto masky skvelym pomocnikem. V pytlicku i po naneseni masky zustane mnozstvi kremu, ktery muzete jeste dopouzit. I pres mou citlivou plet jsem s touto maskou nemela jediny problem.

Strih masky mi nesedel uplne na 100% na oblicej (na oci a rty bych ocenila sirsi vystrizek)

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat