TESTOVÁNÍ: Testujeme peelingovou vodu RECLAR Re-balancing Peeling Water, která je pro problematickou pleť jako dělaná

17.04.2024 | Testování

Vítejte ve světě multifunkčního peelingu s tou nejpohodlnější aplikací. Speciální vodu od Reclaru můžete použít samostatně i v kombinaci s ultrazvukovým Peelerem. Pleť čistí, léčí, vyživuje a omlazuje!

Přidat příspěvek do rozstřelu

Čtyři týdny. Přesně tolik času potřebuje pokožka ke své samovolné regeneraci. Kdo nechce čekat a zbytečně otálet, ten procesu obnovy může trochu pomoci. Přece, od čeho je tu peeling!

Jedna procedura, všestranné působení

Jednoduchá věc se zatraceně přínosnými výsledky. I takhle nějak můžeme popsat peeling, který se primárně provádí za účelem odstranění odumřelých a poškozených kožních buněk. Jeho účinky ale bývají poněkud rozsáhlejší, neboť také zlepšuje krevní oběh, snižuje přebytek kožního oleje a naopak zvyšuje produkci kolagenu, přičemž bojuje proti pigmentovým skvrnám a mnohonásobně zlepšuje absorpci aplikovaných pečujících kosmetických produktů. Že musí mít vždycky podobu masky, krému, gelu nebo kartáče? Že při častém použití dráždí? To není tak docela pravda. Už jste slyšeli o peelingové vodě od Reclaru?

Reclar ví, jak na to

RECLAR Re-balancing peelingová voda je pro čištění pleti, a to do každého póru, nadmíru efektivní. Obsahuje totiž přírodní látky, které obnovují vlhkost pokožky a vytvářejí na ní ochrannou vrstvu. Zároveň zvyšují její elasticitu, změkčují kožní maz, minimalizují černé tečky a léčí problematická místa pokožky. Nalezli byste v ní tea tree olej, který pomáhá udržovat její správné pH a poskytuje ochranu před průnikem škodlivin z okolního prostředí. Rovněž představuje prevenci vysychání a současně kůži zprostředkovává životodárnou výživu. Extrakt zeleného čaje zase důkladně odstraňuje nečistoty a pleť zmatňuje, zatímco redukuje dopad škodlivých slunečních paprsků, zabraňuje vzniku pigmentových skvrn a oddaluje vrásky i další projevy stárnutí.

Péče v souladu s bylinkami

V RECLAR Re-balancing peelingové vodě je k mání i rozmarýn zklidňující zarudnutí a heřmánek pro svižnější regeneraci, stejně jako pupečník asijský, který zachovává pružnost kůže a hojí rány. Počítat můžete i s protizánětlivým a antibakteriálním kadidlovníkem, omlazující aloe vera, antiseptickou mátou, póry čistícím eukalyptem, detoxikačním tymiánem, antivirovou křídlatkou japonskou i antioxidačním šišákem, jenž zbavuje plísní, parazitů i akné.

Testeři, tady ji máte!

Tuto jedinečnou peelingovou vodu lze použít zcela samostatně, anebo spolu s funkcí ultrazvukového Peeleru Reclar. Díky svému šetrnému složení je vhodná i pro citlivou pleť a rozdíl je viditelný hned při první aplikaci. Aktuálně hledáme 15 testerů, ideálně s problematickou pletí, kterým ji v rámci našeho testování zašleme. Cena RECLAR Re-balancing Peeling Water je 590 Kč.

Další informace naleznete na stránkách www.reclar.com/cz-cs.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 15 testerek, ideálně žen s problémovou pletí, které napíší do Rozstřelu testerek svůj věk a jaké problémy s pletí je trápí a dále odpoví na otázku, jaké kosmetické rituály své pleti dopřávají?
HLASTE SE DO 5. KVĚTNA 2024.
Vybraní testeři získají RECLAR Re-balancing Peeling Water.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Rozstřel testerek

Michaela008 dnes 12:52

ahoj je mi 31let a můj problém s pleti je už dlouhodobý ráno vstanu a vyčistit pleť a když přijdu z práce tak si ji vyčistit znovu pac dělám ve skladu kde se logicky dost práší. No takhle v teplých dnech je mastná ale podzim zima a část jara je to jak na houpačce buď ji mám extra mastnou nebo úplně suchou. Už jsem zoufalá z tech přípravku co používat

konickova.klara dnes 11:11

Zdravím, je mi 20 let, trápí mě sezónní akné a suchá pleť. Svoji pleť každý den čistím, používám vyživovací masky a peelingy, a zatím jsem nenašla pro mě ideální značku.

monika65 dnes 9:03

Trápí mě stále problematicka pleť i v 39 letech, ráda vyzkouším v kombinaci s peelerem. Dopřávám si masku a peeling každý týden. Dále o pleť pečuji každý den.

LucyjeB dnes 8:12

Ve svych 31 letech me obcas potrapi nejaka nedokonalost ve forme akne, vysusenych lozisek neno zacervenani zejmena v oblasti tvari. Vse se snazim dat doporadku diky svym ritualum a to je samozrejme peclive, dvoufazove odliceni, tonizace a pak podle dne volim bud spf a denni krem a nebo vecer rovnou krem ci olej. Sem tam si dopreju i pletovou masku.

NikaKo dnes 8:00

Je mi 33 let a pleť mám ve stavu horším, než jako náctiletá. A tak problémy s akné či pigmentovými skvrnami, zároveň i citlivější pleť, vyžadují kvalitní kosmetické produkty. Snažím se tedy o pravidelnou péči a používám různá tonika, séra, denní/noční krémy, občas i masky. Vzhledem k tomu, že již reclar špachtli vlastním, bylo by skvělé otestovat spolu s peelingovou vodou od Reclar :)

Kateřina7399 včera 19:33

25 let, sucha pleť, Skincare rutina každé ráno a večer

katyn_q včera 16:05

18 let, trápí mě černé tečky okolo nosu, suchá pleť, akné u vlasů a pupínky, používám pleťové sérum od revolution, je zatím jediné po kterém mě nepálil obličej a krém od cerave

Sara1998 včera 14:51

26 let , aknozni pleť , čištění , osvěžení , séra , krémy

konatovka včera 12:30

Je mi 73 let, mám citlivou až intolerantní pleť, takže dlouhá léta musím používat pouze kosmetiku na velmi citlivou pleť. Používám pleťovou vodu, kterou mi předepisuje dermatolog, potom pleťové mléko, sérum, oční, denní a noční krém od stejné značky, jejichž složení mi nedráždí pleť. Jakmile bych něco změnila, okamžitě mám reakci na obličeji. Vyhovuje mi značka Yves Rocher.

skoncs včera 10:30

Dobrý den, mam problemi s pleti uz x let stále sucha zarudlá místečka,která nemizí po x let používání spousty různých produktu.

kikinkaaa včera 9:51

50, trápí mě akné a vrásčitá pleť

AdelaHanke včera 1:41

28 let, mastná pleť, problematická, aknozní. Své pleti každý den dopřávám důkladně očištění, tonizaci, sera, spf, hydratační krémy nebo gely. Jednou za týden pak masku a peeling

Patrise včera 0:56

Používám každé ráno a večer mycí gel Uriage Hyesac, 1x za týden peeling na pleť cukrový. 1-2x za týden Uriage sérum na problematickou pleť Hyesac. A každé ráno a večer krém MIZON. Začala jsem se o pleť starat po těžkém akné které jsem měla až dospělosti nikdy předtím. Teď už to bez toho nejde bohužel :D

Tess.a 30.04.2024

Som študentka, mám 19 rokov a rada by som sa zúčasnila vášho prieskumu, pretože ma dlhodobo trápia problémy s pleťou, či už je to akné, čierne bodky, vysušená pleť alebo podkožné vyrážky. Vyskúšala som mnoho kozmetických produktov ktoré mali pomôcť ale nikdy sa tak nestalo. Vyskúšala som rôzne krémy, mastičky, peelingy, micelárne vody.

TesterkaBarb 30.04.2024

Ráda bych otestovala. Na pleti mám většinou ucpané póry a černé tečky. (28.let)

marunkamerunka 30.04.2024

Dobrý den Mám citlivou a problematickou pleť Moje T zóna je mastná a ten zbytek pleti suchý Ráda bych otestovala

nelca004 30.04.2024

Dobrý den, je mi 20 let a mám smíšenou pleť jako většina populace. Mým největším problémem je někde mastná a někde suchá pleť. Také tvorba akné a černé tečky. Moje rutina je každé ráno začít s vyčištěnou pletí. Vodou, mýdlem od clear skin. Večer to samé. Jednou týdně používám peeling.

nikol1837 30.04.2024

je mi 18 let mám citlivou a problematickou pleť hodně náchylnou na změny teploty

Aňul 30.04.2024

Je mi 19 let a v posledním roce bojují s akné. Malé pupinky jsme měla vzdy. Nyní to jsou hluboké, nepříjemné a bolavé pupinky. Ale pleti dopravam skin care rano i vecer. Tonikum, krém, sérum, peeling, masky.

cernaanicka2002 30.04.2024

Je mi 21 let a mám dost rozsáhlé akné které se několik let snažím eliminovat zatím neúspěšně. Každé ráno a večer provádím klasickou skincare ráda si také dopřeji masky na obličej které miluji



Zdarma produkt k testování!

Přihlaš se do testování!

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat