Procvičte pod stromečkem mozek s vědomostní hrou iKNOW od ALBI

28.11.2016 | Magazín

Víte, se kterou měnou se platí na Filipínách? Kterou country skupinu založili v roce 1967 Jan Turek, Karel Poláček a Pavel Brümer? Jak se jmenuje jeden z Gigantů z řeckých bájí, který vrhal po Poseidonovi kusy skal?

Že nedokážete odpovědět ani na jednu z těchto otázek? Nevadí, třeba ji zná Jiří, Klára nebo Marek. Ve hře iKnow totiž není nejdůležitější znát správnou odpověď, ale dokázat správně odhadnout znalosti své i svých spoluhráčů.

Jak to funguje? Všichni hráči se snaží odpovědět na zadanou otázku, ke které postupně dostávají nápovědy. Myslíte si, že Vám bude stačit jedna nápověda? Nebo si nejste jistí a vezmete si raději všechny tři? Risk je sice zisk, ale špatná odpověď Vám body nepřinese!


1600 otázek zaručí, že se budete neustále dovídat něco nového. A pokud vám je to málo, můžete ještě sáhnout pro dalších 1600 ve hře iKnow Česko, která se zaměřuje na otázky o naší vlasti. A komu se, třeba na cestách, nechce tahat s velkou krabicí, ten si jistě vybere ze čtveřice mini iKnow – s tématy Svět, Evropa, Inovace a Lifestyle. Každá z malých krabiček obsahuje dalších 400 otázek. Jednotlivé hry se navíc mezi sebou dají bez problémů kombinovat, takže se iKnow neohraje ani během dlouhých zimních večerů.

Vyhrajte jednu z 5 deskových her iKNOW od ALBI!

Stačí, když odpovíte na otázku: Co je pro vás největším zdrojem informací a poznávání?

Svou odpověď zašlete do 14. prosince na e-mail: redakce@bety.cz

Do předmětu e-mailu napište heslo: MOZEK

Vyhrává každá 100., 200., 300. atd. odpověď!

Kdo se může těšit na výhru?

  • Markéta Klanicová, Praha 4
  • Daniela Mašková, Mladá Boleslav
  • Petr Vojtek, Opava
  • Michaela Barešová, Hradec Králové
  • Eva Studničková, Most






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat