Nestíháte napéct? Tip pro mlsné jazýčky

28.11.2016 | Magazín

Také vás občas přepadne touha po dokonalosti? Nebo jste jí dokonce stále posedlé? Všechno musíte stihnout, navařit, napéct, uklidit, být chápavou maminkou, milující manželkou a v práci jet na 100 %. Zkuste se raději podívat do zrcadla. Vidíte se dobře? Jste tam jen jedna!

Umíte být spokojená?

Jsem spokojená, v klidu a šťastná. No nezní ta slova nádherně? Kdy jste si je naposledy řekla? Zeptala jsem se na to samé několika známých a byla jsem překvapená, jak mnohé z nich dlouho váhaly. Ale nakonec si na něco vzpomněly: „Jsem spokojená, že jsem si užila skvělou dovolenou, že jsem nakoupila všechny dárky na Vánoce, že jsem konečně v práci dokončila projekt atd.“ Ale neměla by raději zaznít věta: „Jsem spokojená, že jsem si udělala víc času na sebe.“ A když se vrátíme k titulku o pečení, nabízí se nám možnost začít s šetřením času třeba právě tady.

Když pečou za mě

Na internetu poletuje nespočet receptů na rychlé pečení. Rychlé koláče, bleskové buchty nebo cukroví bez pečení. Ale každý z nich po vás vyžaduje práci, nákupem surovin počínaje, přípravou těsta a pečením konče. Naprostou dokonalostí jsou proto lahodné dobroty, které někdo napekl za vás. Vyzkoušejte sušenky Smilies, ty vám určitě splní vaše očekávání. Napečené jsou s láskou, stejně jako vaše cukroví, ale vydrží mnohem déle. Proto je můžete mít kdykoliv po ruce a využít všechny jejich klady, které nabízejí.

I přes svoji velikost toho nabízejí opravdu dost. Křehké sušenky s mléčnou, karamelovou nebo kokosovou náplní, polité kvalitní belgickou čokoládou a navíc posypané čokodražé vždy potěší. Můžete je nabídnout dětem na svačinku do školy, za odměnu, na výlety nebo si na nich pochutnat vy, když si chcete dát něco sladkého. A máte to bez práce. Když nestíháte napéct, nemusíte si vůbec dělat výčitky. Ušetříte čas, který můžete věnovat jen sobě a být naprosto spokojená.

K vaší spokojenosti může přispět i facebooková stránka Jsem jaká jsem. Pobavíte se, načerpáte inspiraci a ještě můžete vyhrát spousty čokoládových i nečokoládových dobrot.

Vyhrajte jeden z 5 sladkých balíčků sušenek Smilies od Chocoland!

Stačí, když odpovíte na otázku: Kolik druhů cukroví obvykle pečete?

Svou odpověď zašlete do 16. prosince na e-mail: redakce@bety.cz

Do předmětu e-mailu napište heslo: CUKROVI

Vyhrává každá 100., 200, 300., 400. a 500. odpověď!

Kdo se může těšit na výhru?

  • Jana Kácovská, Brno
  • Radka Petrásková, Praha 2
  • Kateřina Jánská, Příbram
  • Kristýna Chmelařová, Liberec
  • Romana Havlíčková, Zlín






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat