Jak udělat první krok k seznámení? Převezměte otěže!

15.02.2011 | Vztahy

Také vám vtloukali do hlavy, že první krok k seznámení má udělat muž? Tak to být ale nemusí, i vy můžete objektu svého zájmu vyjádřit zalíbení. Co je k tomu potřeba?

1. Nebuďte nesmělá

Občas se můžete setkat s názorem, že osloví-li žena muže jako první, je to vlastně projev zoufalosti z osamění. Hloupost. Zkrátka, dělá přesně to, co po čem touží, a to, co nezadaní muži dělají skoro denně, aniž by budili pohoršení. Takže, žádné stydlivé klopení očí, pokud chcete zapříst konverzaci, najděte si příležitost a téma a jděte do toho! Dobrou příležitostí je – pokud se zrovna nacházíte v baru – koupit panu vysněnému nějaké pití.

2. Buďte přesvědčivá a sebevědomá

Zdravé sebevědomí je u ženy sexy, na tom se shodne drtivá většina mužů. Takže, probuďte svou sebedůvěru a směle na věc. Ukažte mu, že jste to vy, kdo má kontrolu nad svým milostným životem.


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

3. Flirtujte

Je až překvapivé, kolik žen flirtování podceňuje a vyhýbá se mu. A přitom je to vlastně jen nevinná zábava, kterou muži milují. Nesmíte na to jít samozřejmě příliš tvrdě, ale spíše hravě, hodně se usmívejte, sem tam si dovolte nějaký ten letmý dotyk.

4. Nechoďte kolem horké kaše

Komunikace s muži má úplně jiná pravidla než komunikace mezi ženami. Žádné jemné náznaky nepomohou. Musíte zkrátka všechno vyklopit zpříma. Samozřejmě to nemusí být vše najednou, ale upřímnosti se nakonec stejně nevyhnete.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat