7 tipů, jak nakopnout vztah

Udržovat dlouhodobý vztah dá práci. Prvotní bláznivá zamilovanost odpadla a je na vás, aby vztah nezapadl o stereotypu a vy jste se partnerem neodcizili. Univerzální recept neexistuje, ale máme několik tipů jak vztah okořenit.

1. Pečujte o sebe

Tohle je sice poněkud banální rada, ale nepodceňujme ji. V začátcích vztahu jsme chodily na každou schůzku upravené, načesané, namalované, nohy jsme si holily i přesto, že jsme věděly, že nic víc než pusa na dobrou noc se dít nebude (ale znáte to, co kdyby...), a náš pan božský se zamiloval i do téhle osoby (samozřejmě nejsou muži zas až tak povrchní, aby se zamilovali jen do vzhledu, ale obvykle je vzhled to první, čeho mají šanci si všimnout). Nikdo po vás samozřejmě nemůže chtít, abyste se každé ráno, i když nikam nejdete, líčila a oblékala, jako byste se chystala nejmíň do opery, ale pamatujte, že mastné vlasy, několikadenní strniště na lýtkách a vytahané tepláky vám v mužských očích zrovna nelichotí...

2. Vyrazte na rande

Co na tom, že spolu již nějaký ten rok žijete. Při všech starostech, co máte oba v práci apod., to totiž nemusí znamenat, že na sebe máte opravdu čas. Takže, proč nevyhradit sobotní večery romantické večeři při svíčkách, dlouhé procházce nočním městem, kinu nebo divadlu. Tak totiž strávíte čas skutečně jen a jen spolu.


Odpustit mu nevěru, nebo ne?
Citlivě vám v této nelehké situaci poradím! Astroložka Stela

3. Užívejte si sexu

Koupit si svůdné prádélko není pouze výsada valentýnského nebo narozeninového překvapení, okořeňte svůj sexuální život častěji. Máte nějakou vysněnou sexuální praktiku či polohu? Svěřte se svému partnerovi! Uvidíte, že bude pro jejich vyzkoušení stejně nadšený jako vy. (Čtěte také: Spontánní či plánovaný. Který sex je lepší?)

4. Hrajte si společně

Společná záliba zkrátka sbližuje. Zkuste si tedy najít aktivitu, která vás bude oba bavit a kterou budete moct pravidelně provozovat. Můžete společně vařit, hrát tenis, pracovat na zahradě, prostě co vás napadne.

5. Překvapujte

Která žena by občas nebyla potěšena nějakým malým dárečkem nebo květinou. A u mužů to funguje podobně. Takže partnera občas překvapte nějakou maličkostí nebo speciální večeří. Možností je spousta.

6. Přiznejte chybu

Hádky či výměny názorů se nevyhnou žádnému dlouhodobému vztahu. Přiznat chybu nebo omyl bývá poměrně těžké, ale pokud jsou na vaší straně, překousněte svou hrdost a přiznejte to, případně se omluvte. Přiznání chyby není slabost, právě naopak (a navíc o něco více přiblíží „usmiřovací“ sex).

7. Ukažte zájem

Snažte se, aby se váš partner cítil milován a uznáván. Takže chvalte, oceňujte, věnujte pozornost jeho vyprávění... Věřte, že je to docela snadné.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat