Další rozchod? Možná za to může vaše znamení!

19.01.2016 | Vztahy

Přemýšlíte, proč se s vámi většina mužů rozejde? Možná vám hvězdy nadělily do vínku nějakou vlastnost, která vám brání v úspěšném vztahu. Čím jednotlivá znamení dokáží vystrašit partnera? Víme to!

Beran

Ženy narozené ve znamení Berana jsou velmi nezávislé, a i když k nim muži zahoří láskou v podstatě na první pohled, brzy se musejí vyrovnat s partnerčinou impulzivností a také tvrdohlavostí. Neschopnost kompromisů má bohužel dostatek síly vztah pohřbít.

Býk

Také zrozenkyně ve znamení Býka jsou poměrně tvrdohlavé, ale jiným způsobem než jejich kolegyně-Berani. Ve vztahu bojují především s faktem, že nedokáží tak lehce odpustit, jak by si to situace často vyžadovala. Dokáží neustále vytahovat staré spory a křivdy, což je pro jejich partnery vysilující.

Blíženci

Nespoutanost. To je vlastnost, která je u žen narozených ve znamení Blíženců dominantní. Bohužel to znamená, že i když jsou ve vztahu, stále dokáží flirtovat s jinými muži (ačkoli je to nevinné flirtování), což jejich partnerům nemusí být právě po chuti.

Rak

Ženy-Raci jsou sice velmi nezávislými osobnostmi, ale často nedokáží stejnou nezávislost poskytnout svým partnerům. Jsou poměrně majetnické, a tak si jejich muži často připadají, jako by byli pod neustálou kontrolou.

Lev

Ačkoli patří zrozenkyně ve znamení Lva k nejvěrnějším partnerkám, často bohužel do vztahu promluví jejich ego. Snaha o poslední slovo za každou cenu, neschopnost přiznat v hádkách porážku… To vše může být vyčerpávající.

Panna

Ženy ve znamení Panny jsou velmi analyticky založené, ale navíc i poměrně skeptické. A tak občas dokáží analyzovat donekonečna nejen své city, ale i ty partnerovy. I sebemenší pochybnost je dokáže vyvést z míry – a žádný partner je o své lásce nepřesvědčí, pokud se ony rozhodly, že je s jejich vztahem něco v nepořádku.

Váhy

Váhy patří k nejidealističtějším znamením. A zrozenkyně tohoto znamení bohužel velmi často skončí s mužem, kterého se snaží napravit, přivést na správnou cestu… To však nebývá dobrý základ vztahu.

Štír

Ženy-Štíry bohužel velmi často zradí jejich vlastní žárlivost, která je spojena s jejich velmi vášnivou povahou (ta je sama o sobě ve vztahu muži ceněná). Neustálé obviňování a žárlivé scény dokáží pohřbít i velmi pevné vztahy.

Střelec

Zrozenkyně ve Střelci dokáží být bezstarostné a milují dobrodružství. Na druhou stranu je však jejich povaha svazována skutečností, že mají na své partnery až neskutečné nároky. Někteří muži si po jejich boku připadají neustále vychováváni a podceňovaní.

Kozoroh

Pro ženy-Kozorohy je v životě velmi důležitým aspektem důvěra v partnera. Bohužel jim ale trvá velmi dlouho, než někomu začnou věřit skutečně z celého srdce. A ne všichni muži jsou ochotni čekat…

Vodnář

Zrozenkyně ve znamení Vodnáře jsou velmi otevřené a upřímné, nedělá jim problém říkat, co mají na srdci. Jenže pak bohužel mohou působit jako neustále nespokojené, stěžující si a poučující – aniž by to tak myslely. Bohužel ne všichni muži jsou schopni to akceptovat.

Ryby

Ryby patří k velmi emocionálně založeným znamením – a pro ženy to platí dvojnásob. Často se stává, že jsou velmi dlouho zamilované do bývalých partnerů, snaží se projektovat své představy o ideálním muži do „nového“ partnera a nedávají mu příliš prostoru. To se jim může vymstít.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:56
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:49
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat