5 maličkostí, které nás na mužích nepřestávají okouzlovat

19.04.2016 | Vztahy

Nemusejí to být vždy jen velká gesta, která nás na mužích tolik přitahují. Někdy stačí i úplné maličkosti, díky nimž si ve shonu všedních dnů uvědomíme, jak moc je vlastně milujeme.

Tak například, když…

...neztrácejí optimismus.

Zatímco vy šílíte kvůli práci a shonu doma, on si klidně sedne a dokola vám opakuje, že to bude dobré. Zatímco v tu chvíli byste ho nejraději zabila (aneb „Jak, sakra, může být tak nad věcí?“), stejně se nakonec k tomuto ujišťování upnete celým srdcem a budete ráda, že aspoň jeden z vás neztrácí hlavu.

...nás jen tak rozesmějí.

Že je pro ženy jedna z nejdůležitějších mužských vlastností smysl pro humor, to je stará známá věc. A i důvod je jednoduchý – smích k životu potřebujeme, a pokud nás dovede rozesmát partner, budeme ho prostě milovat.

...nám vezmou tašku nebo podrží dveře.

Gentlemanství je velmi silné afrodiziakum. A i když někteří škarohlídi tvrdí, že postupně vymírá, naštěstí to není zdaleka pravda! I velmi jednoduchá gesta dokáží ženu potěšit – že jí nabídnete pomoc s nákupem, že ji pustíte první do dveří, že nabídnete v pravý čas pomoc.

...v sobě mají kus kluka.

Zapomeňte na fakt, že každý chlap je vlastně až do smrti tak trochu puberťák (někdo více, někdo méně). Ale co si většina z nich uchová, je ona neodolatelná mladistvost, kus kluka, který nás vždy zaručeně pobaví (tedy hned poté, co se dostaneme ze šoku, jak se může dospělý muž chovat takhle dětinsky). A co si budeme namlouvat, je to sexy vlastnost.

...nás v pravou chvíli obejmou.

Těžký den v práci, smutná zpráva nebo prostě podivná „hormonální“ nálada? Znáte lepší lék než pořádné chlapské objetí? My také ne!






Celkem 20 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat