Romantická duše podle znamení. Komu ji hvězdy nadělily do vínku?

01.05.2017 | Vztahy

Zatímco někteří lidé jsou romantici jako z románů červené knihovny, jiní v této oblasti spíše tápou a romantická gesta či jiné projevy romantiky jsou pro ně větší či menší neznámou. Jak jste na tom vy? Rozhoduje i vaše znamení!

Beran

Ačkoli romantiku v krvi zrovna nemáte, dokážete ji ze sebe v případě potřeby „vydolovat“. To když se snažíte někoho svést či získat jeho srdce. V takových případech jste v romantice nepřekonatelní. Ovšem jakmile ona osoba propadne vašemu kouzlu, opadají i vaše romantické pokusy…

Býk

Romantiku vám hvězdy daly do vínky – a rozhodně s ní nešetřily! Jste přesně tím typem osobnosti, která miluje dlouhé procházky ruku v ruce s milovanou osobou, dlouhé hodiny si dokáže v objetí povídat a na partnerovi/partnerce romantickými gesty rozhodně nešetří!

Blíženci

S romantikou jste na štíru – nemáte nic proti tomu, když vám s její pomocí někdo dokazuje svou lásku, ale sami ji příliš často neprojevujete. Nemáte totiž ve zvyku dělat velká a okázalá gesta. Vy sami víte, co k partnerovi/partnerce cítíte a co cítí oni k vám. A to je pro vás nejdůležitější…

Rak

V romantice si přímo libujete a také jste v ní mistři. To, co někteří považují za romantická klišé (večeře při svíčkách, kytice růží, víkend v Paříži pro dva…), je vaší osvědčenou parketou. Pro vaše vztahy je romantika velmi důležitá. A očekáváte, že ji budete nejen dávat, ale i dostávat.

Lev

Romantiku jako projev čisté lásky si rozhodně necháte líbit (a jste jí také schopni). Ovšem prázdná gesta a romantika jako prostředek k „zisku“ se vám z duše protiví. Mnohem více oceníte každodenní maličkosti, které dokazují lásku druhého, než okázalé dary, za nimiž cítíte neupřímnost.

Panna

Romantika pro vás není zrovna přirozeným prostředím. Jste příznivci minimalismu, mnohem raději dáváte náklonnost najevo úsporně, například jednoduchými gesty a slovy. Obyčejný kompliment nebo telefonát „jen tak, protože na tebe myslím“, jsou pro vás dostatečné důkazy lásky.

Váhy

Jste jedním z nejromantičtějších znamení zvěrokruhu! Vztah pro vás musí být romantikou prodchnut, jinak si připadáte přehlížení. Ovšem nejste jen sobeckým konzumentem romantických gest, váš partner či partnerka si jich díky vám také mohou užít plnými doušky!

Štír

Ačkoli jste mistry ve velkých gestech a jste ji jistí, že byste pro svou lásku obětovali cokoli (včetně svého života), každodenní malá romantická gesta (typu zamilované SMS zprávy nebo romantické večeře) vám příliš nejdou. Ale když je třeba, dokážete zapracovat i na této frontě!

Střelec

Jste takovým klasickým romantikem – nikdy nezapomenete na partnerovy/partnerčiny narozeniny či výročí seznámení. Ovšem občas vám chybí trocha originality, a tak to může působit, že o romantice nijak zvlášť nepřemýšlíte. Zkuste napříště vyměnit čokoládu a vodu po holení za něco zajímavějšího!

Kozoroh

Romantika vám do vínku zrovna dána nebyla… Stojíte zkrátka nohama pevně na zemi – i v lásce a jejích projevech. Vy nepotřebujete projevovat svou náklonnost k partnerovi/partnerce navenek, pro vás je nejdůležitější prostě to, že milujete a jste milováni.

Vodnář

Možná nejste romantik od přírody (a občas pro sebe sama zapomenete na důležitá výročí apod.), ale vše dokážete nahradit svou kreativitou a spontaneitou, jež partnerovi/partnerce vaši roztržitost bohatě vynahradí. V takových chvílích jste totiž romantičtější, než si sami uvědomujete!

Ryby

Život bez romantiky si prostě neumíte představit! Velká i malá gesta dokazující, jak moc partnera/partnerku milujete, jsou u vás prakticky na denním pořádku. Ovšem stejnou míru romantiky očekáváte i od své drahé polovičky. A jste nešťastní, když se vám jí nedostává.






Celkem 15 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat