Naučte se číst profily na seznamkách. Co z nich lze poznat

22.08.2017 | Vztahy

Přemýšlíte, že byste změnili svůj single život a porozhlédli se po novém partnerovi/nové partnerce v internetové seznamce? Pak možná budete překvapeni množstvím nejrůznějších profilů. Jak se v nich vyznat a co se z nich dá vyčíst?

Lze vůbec poznat, jestli muž či žena na druhé straně touží tak jako vy po nové lásce a dlouhodobém vztahu? A na co se zaměřit?

Dal si pisatel záležet?

Pokud profil vypadá, jako by ho autor či autorka napsali ve tři hodiny ráno po několika (nebo spíš mnoha) sklenkách něčeho ostřejšího, pak jej pravděpodobně autor či autorka napsali ve tři hodiny ráno po několika sklenkách něčeho ostřejšího. Spíše než promyšlený tah to byl jakýsi nápad v rámci zábavy a kdoví, jestli to vůbec mysleli vážně.

Zrovna tak profily, které jsou napsané dvěma větami a pisatel o sobě příliš mnoho informací neposkytl, jsou trochu méně důvěryhodné. A o tom, že některé vypadají, jako by si je jejich autoři po sobě ani nebyli ochotní přečíst, ani nemluvě (samozřejmě nemáme na mysli ojedinělý překlep nebo nějakou tu chybku – nehledáte češtináře ale partnera/partnerku).

Zkrátka se snažte vždy posoudit, zda si člověk, jenž za profilem stojí, dal záležet na tom, aby vás zaujal a aby ukázal, že má opravdu zájem poznat někoho, s kým bude moci strávit zbytek života.

Co o něm můžete říci?

Zkuste si po přečtení profilu se zavřenýma očima zrekapitulovat, co jste se o jeho pisateli dozvěděli. Kolik mu je let, že má modré oči a hnědé vlasy? Že má psa a hledá životní lásku? Upřímně řečeno, jsou to sice základní informace, ale je to trochu málo.

Skvělý profil se pozná i podle toho, že do něj autor nechá vstoupit část své osobnosti. Třeba svůj smysl pro humor, snahu odpovídat na předepsané otázky seznamky originálně a kreativně. Zkrátka nějakou známku toho, že s tímhle člověkem bude vážně zábava.

Ví, co chce?

Tak jako je pisatel specifický, když píše o sobě, tak se vyplatí, věnuje-li se podrobnému popisu toho, co u potenciální partnerky/partnera sám hledá. Pokud si totiž po přečtení profilu pokládáte otázku, jestli jste tím člověkem, který by měl na „inzerát“ zareagovat, pak je nejspíš něco špatně.

A co fotky?

Ano, uveřejnit na internetu svou fotku je vždycky trochu rizikové a mnoha lidem se do toho nechce, ale na druhou stranu – je prokázáno, že většina lidí rovnou profily, které fotografii připojenou nemají, prostě přeskočí a vůbec jim nevěnuje pozornost. A to by měli.

I fotografie dokážou hodně napovědět. Jak se na většině z nich autor profilu tváří? Usmívá se, nebo působí až příliš vážně či dokonce agresivně? A v jaké je vlastně póze? Pokud projíždíte v profilu dvacet „sexy“ fotek hraničících s vkusem, zpozorněte. To samé platí i v případě, kdy je většina fotek pisatele profilu evidentně pořízena kdesi nad ránem, kdy je člověk na nich již velmi společensky unaven.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat