Vánoce jako single. No a co! I tak si je můžete užít

27.11.2017 | Vztahy

Rozchod je vždycky těžký, ovšem když k němu dojde v období před Vánocemi, tak nějak se vše ještě více zkomplikuje a ze svátků plných radosti se stanou svátky obávané. A i když je zbytečné předstírat, že to bude snadné, vůbec nemusíte Vánoce strávit o samotě s krabicí cukroví a kapesníčky!

Jak si svátky zpříjemnit i jako čerstvá single žena?

Nová tradice

Že jste vždycky s partnerem chodili na Štědrý den krmit kachny nebo si poslechnout koledy? Nejspíš se vám do takové tradice znovu o samotě nechce. Sedět doma s rukama v klíně? Ale kdepak! Vymyslete si novou tradici! Porozhlédněte se, co se na Vánoce ve vašem okolí děje, a vyberte si, co vám vykouzlí úsměv na tváři. Kdo říká, že na tradice musejí být dva!

Dáreček pro… Mě!

Nechce se vám trávit Vánoce u rodičů, kde budete muset čelit lítostivým pohledům a nepříjemným otázkám? Raději chcete trávit Štědrý večer sama se sebou? Pokud to tak opravdu cítíte, udělejte to. Ale ne abyste se nějak odbývala! Pěkně si dejte slavnostní večeři, rozsviťte stromeček a rozbalte si dárky! Ano, dárky. Třeba ty, které jste si nadělila sama sobě. Nemyslete, že vám neudělají radost!

Přátelská pomoc

Že jsou všichni okolo vás přes Vánoce se svými rodinami a partnery či partnerkami? Porozhlédněte se znovu. Možná objevíte kamarádku, která je v podobné situaci jako vy. Tak proč se nestát „spojenci“? Můžete spolu vyrazit na trhy, do města, na půlnoční, na večírek, kam jste byla pozvaná se svým bývalým… Pamatujte – být single neznamená být sama!

Zakázané slzy?

Rozchod je bolestný, zvláště o svátcích. A tak je jasné, že přijdou chvíle, kdy budete mít chuť vyplakat si oči. Pokud ony chvíle nezaberou většinu Vánoc, dovolte si je. Není nic špatného na tom, poplakat si u Lásky nebeské nebo Popelky. Jen se v melancholii neutopte. Když bude hrozit, že se do slzí ponoříte až moc, rychle zavolejte třeba kamarádce nebo vyrazte ven. Ale zakazovat si pláč úplně, to také není dobré (ani realistické).

Nejste bez lásky

Přijdete si opuštěná a zapomenutá, zkrátka jako člověk, kterého nikdo nemiluje? Ve skutečnosti takovým člověkem nejste! Máte rodinu, přátele, zkrátka spoustu lidí kolem sebe, kteří vás mají rádi. Tak na to ve svém smutku nezapomínejte. Zkuste se svými nejbližšími trávit co nejvíce času.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat