Pár tipů pro úspěšné flirtování

19.12.2011 | Vztahy

Abyste dosáhly ve flirtování dokonalosti, chce to určitou praxi. Máme pro vás pět tipů na procvičování…

Jakým „flirtovacím metodám“ muži obvykle neodolají? Vyzkoušejte některou z následujících!

1.    Když se k sobě přiblížíte, podívejte se muži do očí a zhluboka, pomalu se nosem nadechněte. Poté k němu proneste něco ve smyslu, že krásně voní. Pomalé nadechnutí zjemní váš výraz v očích, takže budete vypadat přitažlivěji. Oční kontakt potvrdí vaše zdravé sebevědomí a kompliment prolomí ledy.

2.    Pokud se vám muž zalíbí třeba při nákupech v supermarketu a chcete jej oslovit, zkuste jej požádat, ať vám podá nějaký výrobek z horní police, na který nedosáhnete. Při této žádosti mu svou „neschopnost“ předveďte názorně – vypněte se pěkně na špičkách, budete vypadat sexy. Navíc muži pudově moc rádi zachraňují slečny v nesnázích, takže mu bude dvojitým potěšením.

3.    Jste-li v baru, kde sedí i váš „objekt zájmu“, zkuste objednat dva drinky najednou a poté se s nimi vydejte k „panu Dokonalému“ s tím, že barman popletl objednávku, dal vám dvě pití a vy nyní hledáte někoho, s kým byste se mohla podělit.

4.    Sexy kolega v práci? Zkuste se jej zeptat, kolik je hodin, a v ten samý okamžik jej chytněte za zápěstí, jako byste se chtěla podívat sama. A oba ucítíte to napětí mezi vámi.

5.    Když se dáte se svým vyvoleným do řeči, směřujte svůj pohled na jeho rty. K tomu občas, jakoby náhodou, přejeďte prstem po svých rtech. Vysíláte tím jasný signál.

A co platí obecně pro flirtování? Velmi důležitá je řeč těla, z níž má vyzařovat sebevědomí (nikoli ovšem arogance). Stůjte zpříma, udržujte oční kontakt, v žádném případě nekřižte ruce na prsou a hlavně se usmívejte.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:15
142 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat