Sveďte jej slovy aneb Nemravný návod pro nesmělé

20.02.2012 | Sex a vztahy

Kolikrát už jste slyšela, že muži milují, pokud žena při milování (a nejen při něm) mluví „neslušně“… Jenže co když zrovna nepatříte k těm, kterým něco takového nečiní sebemenší potíže? Nebojte, dá se to snadno naučit!

Stud či rozpaky jsou přirozená lidská reakce, není nutné je skrývat (partnerovi naopak může připadat velmi vzrušující, že se kvůli němu snažíte, ačkoli jste červená až za ušima), vyplatí se je však překonat.

Svádět partnera k milování nebo při něm slovy vůbec nemusí znamenat používat slovník, který by vyvolal červenání i u vysloužilých prostitutek, to většina mužů neočekává (a pravděpodobně by tím ani nebyla nijak nadšena). V čem je tedy „neslušná mluva“ tak sexy a jak na ni, pokud patříte k „slušným dívkám“ a „stydlivkám“?

1.    Nepřehánějte to

Jak již bylo řečeno – sprosté a vysloveně oplzlé výrazy nejsou pro většinu mužů sexy, takže se nepouštějte do žádných extrémů. Naopak, velmi svádivě mohou působit i na první pohled (poslech) nevinné věty typu „úplně miluju, když na sobě cítím tvůj jazyk“ a podobně. Zrovna tak sexy působí i jednoduchý (a nikterak obhroublý) popis toho, co hodláte s partnerem při milování dělat. A mimochodem, když už jsme u těch výrazů, je pravda, že příliš oplzlý slovník není to pravé, ovšem nezacházejte ani do druhého extrému a vyvarujte se pojmenování intimních oblastí, které jste používali jako děti…

2.    Nemusíte vyřvávat

Že si nějak nedovedete představit, jak budete všechny ty smyslné představy partnerovi nahlas popisovat? Klidně mu je můžete i pošeptat. Pokud byste se necítila zpočátku příliš pohodlně, kdybyste se měla partnerovi dívat upřeně do očí, klidně se k němu můžete naklonit a šeptat mu do ucha, nebo se chvíli koukat jinam a pak, až překonáte rozpaky, se na něj znenadání podívat. Věřte, že po vás nikdo nechce, abyste mluvila hlasitě, jako byste podávala hlášení na poradě. I tón a zabarvení hlasu je velká zbraň – využijte ji!

3.    Nacvičujte

Víte, jak se doporučuje, abyste si přednášky či proslovy, které vás čekají, nacvičila o samotě nebo třeba před zrcadlem? Tak proč by to nemělo platit i o slovním svádění? I když jste odhodlaná a přesvědčená, že před partnerem odhodíte veškeré zábrany a pustíte se do smyslných popisů milování, zkuste si to nejprve na nečisto. Pěkně se uvolněte a začněte nahlas (nikoli nutně hlasitě) vyprávět. Pořekadlo „těžko na cvičišti, lehko na bojišti“ platí i v tomto případě.

4.    Nejen do ložnice

Svádění slovy je skvělá předehra. A není nutní nechávat si ji až na okamžik, kdy dospějete do ložnice a situace se stane přeci jen „fyzičtější“. Můžete začít partnerovi své erotické představy sdělovat kdykoli a kdekoli (no dobrá, uprostřed pracovního jednání není ta správná chvíle, ale skoro kdekoli a kdykoli), protahovat okamžik předcházející samotnému milování je velmi vzrušující! A pokud zrovna nejste spolu, proč nevyužít výdobytků moderní doby, jako jsou například mobilní telefony? Sdělte mu, jak moc po něm toužíte a co máte v plánu na večer! I to je pro ty stydlivější způsob, jak svádět slovy.

5.    Pomozte si knihou

Velmi vzrušujícím zážitkem může být třeba i předčítání. Samozřejmě nemáme na mysli hlasité čtení ekonomické rubriky v novinách, ale můžete zkusit koupit nějakou erotickou knihu a v rámci předehry partnerovi předčítejte (pak se zas můžete vyměnit). Pokud budete cítit zpočátku rozpaky, můžete je doslova skrýt za stránkami knihy. Tuhle ideu pak můžete ještě rozvést – třeba tím, že napíšete svůj vlastní smyslný příběh a dáte jej partnerovi přečíst. I psaná slova mají svou váhu…
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat