Tento víkend proběhne nejvíce žádostí o roku

21.12.2019 | Vztahy

Ročním rytmům podléhají také takové věci, jako jsou žádosti o ruku, svatby a rozvody. Nejvíce žádostí o rozvod zaznamenávají odborníci v období od Tří králů do konce února. Nejvíce svateb připadá na konec jara. A nejvíce žádostí o ruku si letos vyslechnou protějšky v sobotu 21. a neděli 22. prosince. Tvrdí to odborníci zabývající se plánováním svateb.

Podle nich je období před Vánocemi tradičně dobou, kdy se lidé žádají o ruku. A protože letos připadají svátky na prostředek týdne, nejvhodnějším termínem pro žádost o ruku bude víkend těsně před Vánocemi.

„S tím, že Vánoce připadají na prostředek týdne, můžeme očekávat, že víkend 21. a 22. prosince bude nejoblíbenějším víkendem pro žádost o ruku z celého roku 2019. Očekáváme toho víkendu o deset procent více žádostí o ruku než v jiné části roku,“ míní Hamish Shephard ze společnosti Bridebook, která provozuje aplikaci pro plánování svateb.

Lidé se žádají o ruku nejčastěji v období od začátku adventu po svátek svatého Valentýna s vrcholem kolem Vánoc či Nového roku.

„Když požádáte o ruku o svátcích, můžete to hned oslavit s celou rodinou, kdy prožíváte krásné okamžiky. Je to nejnádhernější část roku!“ dodává Shephard.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat