Před svatbou byste se měli pětkrát zamilovat

Existuje nespočet teorií o tom, kolik žabáků musí žena políbit, než si najde „pana Božského“. A jedna z nich tvrdí, že před svatbou byste měli být pětkrát zamilovaní. Do koho?

Na otázku, jak často musí být žena zamilovaná, než je připravená na muže svého života, panují rozličné názory. Někdo například věří, že by si žena nikdy neměla vzít svého spolužáka nebo nejlepšího kamaráda. Jiná teorie říká, že žena by se měla pětkrát zamilovat, než se provdá za svého pana Božského. I když ne nutně do mužů, protože láska má mnoho podob.

Milujete sami sebe

Milovat sám sebe je ta nejdůležitější láska ze všech! Protože dokud nebudete milovat sami sebe, těžko budete akceptovat, že vás může milovat nějaká jiná osoba. A to nezřídka vede ke konci vztahu.

Milujete svoji práci

Naše práce zaujímá velkou část našeho života. Kdo je v ní šťastný, bude moci být šťastný i v jiných oblastech života. Pokud jste tedy ještě nenašli svoji „pracovní“ lásku, hledejte dál.

Milujete svoje město

Než se naučíte milovat svého muže snů, měli byste se až po uši zamilovat do města, ve kterém žijete. Cítit se v něm „jako doma“ a „vítaní“, protože každý potřebuje na světě místo, kde se cítí opravdu dobře.

Milujete své přátele

Najít přátele, které člověk – a to bez jakékoli fyzické atraktivity nebo přitažlivosti – miluje, je velmi důležité. Bez nejlepší kamarádky to v životě zkrátka nejde – i když už svého prince z pohádky budete mít.

Milujete své sny

Sny a životní cíle jsou základem všeho! Provázejí nás často velmi dlouho a měly by, pokud to je možné, dojít naplnění. A samozřejmě můžete některé ze svých snů uskutečnit společně s partnerem. Ale jedno je jisté – vzdát se kvůli partnerovi svých snů ať vás ani ve snu nenapadne!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat