Nejlepší filmy na Valentýna: Slaďáky, které "protrpí" i chlap!

05.02.2016 | Vztahy

Plánujete s partnerem na letošní svátek sv. Valentýna po romantické večeři romantický večer s romantickým filmem? Máme pro vás několik tipů!

Mimochodem, vůbec neplatí, že romantické filmy většina mužů protrpí – z následujícího seznamu si jistě vybere i váš partner!

Casablanca
Klasika nad klasiky, kterou prostě nemůžete alespoň jednou v životě nevidět. A připočtete-li ke skvělému příběhu úžasného Humphreye Bogarta a neméně okouzlující Ingrid Bergman, je jasné, že o romantiku bude náležitě postaráno…

Love Story
Jeden z nejlepších snímků ve filmové historii – z 13 Oscarových nominací proměnil celých 11. Pokud máte chuť na něco opravdu dojemného, nemůžete si vybrat lépe.

Hříšný tanec
Jeden z nejpopulárnějších romantických filmů u nás. Ruku na srdce – už jste ho viděli stokrát, ale stejně se na něj s chutí podíváte po stoprvé.

Titanic
Tenhle film má zrovna tolik kritiků jako fanoušků Ovšem jedno se mu nedá upřít – spolehlivě dokáže chytit za srdce a nejednoho diváka (nebo spíše divačku) rozplakat. Na Valentýna ideální…

Duch
Láska, která překoná i smrt. Může být něco romantičtějšího? A Patrick Swayze i Demi Moore jsou v tomhle filmu opravdu úžasní.

Statečné srdce
Nejspíš byste tenhle snímek automaticky nezařadili mezi romantické filmy, ale když se zamyslíte, zjistíte, že právě romantiky je v něm opravdu spousta. A navíc potěší i nejednoho muže.

Zápisník jedné lásky
Láska překoná všechno. Není tohle to pravé sdělení na svátek zamilovaných? A Ryan Gosling je dalším důvodem, proč si tenhle snímek pustit.

Pretty Woman
Jen málokdo původně věřil, že film o prostituce by mohl být tak romantický a navrch ještě tak populární. A je. Už přes dvacet let. Novodobá Popelka totiž dojme vždycky, i když jsme její příběh viděli (podobně jako Hříšný tanec) už alespoň stokrát.

Moulin Rouge
Romantický muzikál, v němž excelují Ewan McGregor jako zamyšlený a zamilovaný spisovatel a Nicol Kidman jako jeho umírající láska. Zkrátka tenhle film je „vše v jednom“.

Láska nebeská
Klasika, která potěší i po Vánocích, do jejichž období je její příběh (nebo spíše příběhy) zasazen. Každý si v ní najde „to svoje“, navíc je film plný chytrého anglického humoru.

Legenda o vášni
Silný příběh o lásce, drama, romantika střídající napětí, k tomu mladý Brad Pitt. Je snad potřeba psát více?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat