Znamení, že si vás partner chce vzít

O manželství jste nikdy příliš neuvažovala, ale stávající vztah vám pohled trochu změnil. Vidí to partner podobně? Důkazy hledejte v jeho rodině, sdílení budoucnosti i náklonnosti naslouchat.

Pro někoho je svatba jen zbytečný cár papíru a otravná administrativa, zatímco jiný ve sňatku vidí hluboký smysl a základ rodiny. Jak to máte vy? Není špatné přemýšlet o tom, zda s vámi váš partner chce uzavřít manželství, a to zejména tehdy, když vztah trvá delší dobu. Nechcete se zeptat přímo? Odpověď můžete získat i oklikou.

Sdílení budoucnosti jako jasné znamení

Jakmile dojde na řeč na budoucí plány, vždycky v nich hrajete hlavní roli. Pokud váš drahý ze slovníku vyčlenil slovo „já“ a nahradil ho slůvkem „my“, očividně počítá s tím, že s vámi chce strávit zbytek života. A kdoví, třeba to bude chtít potvrdit i oficiálně!

Rodinné návštěvy jsou čím dál častější

Už dávno vás představil své rodině, přátelům a známým? Trávíte v jejich společnosti stále více času? Pak je možná ruka v rukávě. Tím, že vás s nimi seznámí, vkládá do své rodiny očekávání, že po jeho boku budete dlouhodobě a dělá z vás součást svého nejbližšího okruhu. I způsob, jakým o vás mluví, mnohé napoví. V ideálním případě chce, aby vás jeho nejbližší měli rádi a poznali, jaký jste člověk. Dává-li jasně najevo, že jste pro něj stejně důležitá jako oni, pak si už můžete chystat prst na zásnubní prstýnek.

Cení si vašeho názoru a nechá si poradit

Být ve zralém, zdravém a dospělém vztahu také znamená být týmem. Vzájemně si pomáháte s těžkými rozhodnutími a fungujete jako poradce, důvěrník a zpovědník toho druhého. A přesně takhle to má být. Už slyšíte ty svatební zvony?

Hýčká vás jako princeznu

Další signál, že před vámi zřejmě brzy poklekne? Tím je, že ctí vaše potřeby a přání a vychází jim vstříc. Pamatuje si, co se vám líbí a nelíbí. Chce, abyste se s ním cítila spokojeně a přizpůsobuje tomu své chování. Často vás zahrnuje dárky, kterými vás touží potěšit? I když jsou to drobnosti, dokazuje to, že na vás myslí a vaše štěstí a pohoda je jeho prioritou.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat