Chvíle s partnerem využité na maximum

12.12.2023 | Vztahy

Vánoční shon? Zkuste to jinak. Dejte děti babičce a s partnerem zůstaňte aspoň pár hodin o samotě. Je spousta věcí, které můžete dělat – a o milování řeč není. Co váš vztah utuží a proč si do ruky vzít tužku a papír?

Možná máte pocit, že všednost každodenního života uhasila oheň a jiskru prvních dnů vašeho vztahu. Přemýšlíte, jak porazit nudu a stereotyp? Dopřejte si chvíli jen pro sebe a partnera. A využijte ji na maximum!

Pobavte se u deskové hry

Pokud jste kdysi bývali fanoušci stolních her, tak na co čekáte? Nachlaďte víno, či jakýkoli jiný nápoj a házejte kostkami. K dispozici je také spousta karetních a deskových her, které si jistě dokážete užít i po letech soužití. Vrátí vás to do dětské bezstarostnosti.

Běžte se společně sprchovat

Relaxační sprcha nebo perličková koupel vám může pomoci získat vyčerpanou energii. Vyzdobte koupelnu okvětními lístky a svíčkami a užívejte okamžiku. V případě, že zvolíte uklidňující lázeň, vmíchejte do ní esenciální oleje či voňavé pěny. A pusťte relaxační hudbu.

Uvařte své oblíbené jídlo

Vaříte rádi, ale hektický rozvrh vám nedovolí pořádně se rozjet? Nyní, když máte dostatek času, připravte něco speciálního. Místo utrácení peněz za objednávání jídla přes aplikace se nasoukejte do zástěry, zapíchněte prst do kuchařky a požádejte partnera, aby vám pomohl. Traduje se, že páry, které spolu vaří, spolu i zůstávají.

Sepište cestovní plány

Naplánujte si dovolenou nebo romantický pobyt. Sepisování plánů na cesty je jedním z nejlepších způsobů využití chvilek ve dvou, díky kterému přijdete na jiné myšlenky a zhmotníte záchytný bod, na něhož se budete moci těšit. Můžete vzájemně diskutovat o své destinaci a druhu dovolené a podle vstupních informací se dohodněte na rozpočtu i dalších detailech.

Tančete

Proč chodit do nočních klubů, když se můžete roztančit ve svém útulném pokojíčku? Tanec je zábava, která sbližuje, uvolňuje, a navíc podporuje hubnutí. Během hodiny tance spálíte až 219 kalorií!

Sledujte pořady nebo filmy

Ať už fandíte fantasy filmům nebo se rádi bojíte u hororů, považujte sledování filmů v páru za příjemnou záležitost. Pro správnou náladu vypněte světlo a nevynechte vřelá objetí, mazlení a něžné polibky.

Užijte si pozorování hvězd

Nějak nemáte náladu na vaření ani hraní her. Nevadí. Půjčte si hvězdářský dalekohled, a zatímco svět tvrdě spí, užívejte ticha a klidu přírody se svým nejdražším. Co víc si během hektického období přát?

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat