Čtyřicátnice vystrojila pompézní svatbu a vzala si samu sebe

29.01.2015 | Vztahy

Zámožná Texasanka Yasmin Elebyová si stanovila, že se do svých čtyřiceti let vdá. Ačkoli toho pravého nepotkala a čtyřicáté narozeniny oslavila bez partnera, svatbu přesto měla. Vystrojila ji totiž sama sobě a při obřadu se provdala za sebe. Aby tak oslavila to, že je sobě nejlepším protějškem.

Opravdu nemám slov, jimiž bych odpovídajícím způsobem popsala spleť emocí, které jsem během posledních týdnů cítila,“ uvedla Elebyová z Houstonu na svém profilu na Facebooku.

Přátelé a rodina ji v jejím počínání podpořili a zahrnuli láskou. K oltáři při duchovním obřadu ji vedla vlastní matka. Neformální svatba probíhala v Muzeu afro-americké kultury v Houstonu a účastnilo se jí několik desítek příbuzných a přátel.

„Na líbánky poletím do Kambodže, Laosu a Dubaje,“ svěřila Elebyová, již tam možná čeká setkání s mužem jejího života. Legálně je totiž stále svobodná.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat