Horoskop na květen 2016: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení!

27.04.2016 | Zábava

Kozorozi,v květnu budete v práci řešit především otázku vlastní budoucnosti v oboru, v němž pracujete. Střelci, pokud jste lásku svého života ještě nenašli, zpozorněte. Váhy, nepřeceňujte svůj organismus a zkuste mu více naslouchat. Stres posledních týdnů se na něm totiž začíná projevovat. A co čeká v květnu další znamení?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Už to vypadalo, že pro vás a vaši rodinu bude květen opravdu měsícem lásky (první máj sice neproběhne úplně bez mráčků, ale nakonec se vydaří k vaší spokojenosti), jenže tohle přesvědčení vám bohužel nevydrží nadlouho. Chvílemi se totiž ve vztahu k nejbližším budete utápět v maličkostech, které sice samy o sobě neznamenají žádnou katastrofu, ale pokud se jich nakupí víc, dají vám zabrat. Nepomůže tomu ani vaše pověstná tvrdohlavost, kvůli níž se bude vašemu partnerovi/partnerce zdát, že problémy řešíte jen podle svého.
Zdraví
Žádné nástrahy na vás váš organismus v květnu nechystá. Tedy ne že by se vám jaro občas nepřipomnělo nějakým tím nachlazením, ale o nic vážného nepůjde. Přesto si dopřávejte pravidelný odpočinek a dostatek vitaminů!
Finance a kariéra
V práci konečně učiníte dlouho odkládané rozhodnutí, které vám bránilo v dalším rozvoji. I když efekt nebude okamžitý, budete mít ze své práce mnohem lepší pocit. Už dlouhou dobu totiž bojujete se začátky syndromu vyhoření a tímto krokem jej odvrátíte.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Jako by se vám hvězdy rozhodly ukázat, že květen je opravdu měsícem lásky. V milostném i rodinném životě se rozhodly vás ušetřit závažnějších sporů (a že o ně nebyla v posledních týdnech zrovna nouze). Jen koncem měsíce vám tuhle idylku na několik dní zkazí váš vlastní neopatrný jazyk (pamatujte, že ne vždy se vyplatí ono „co na srdci, to na jazyku“). Náprava si pak vyžádá menší úsilí, ale povede se. Ke spokojenosti všech zúčastněných.
Zdraví
V květnu si dejte pozor především na onemocnění průdušek a plic – i když se objeví sluneční paprsky, nemají ještě takovou sílu, jak se zdá. Potrápit vás může i škrábání v krku.
Finance a kariéra
Chaos – to je slovo, jež bude v květnu vystihovat situaci, do níž se dostanete v práci. Budete muset často řešit naprosto nesourodé požadavky a taková rozpolcenost vám na náladě zrovna nepřidá. A tak strávíte v práci spoustu času, který byste raději věnovali především rodině. Naštěstí by se závěrem měsíce mělo dostavit jisté uklidnění, za něž budete vděčit především sami sobě a svým přirozeným vůdčím schopnostem.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Už nějakou dobu se odhodláváte k důležitému kroku, jenž může změnit povahu vašeho vztahu k nejbližším, především k partnerovi/partnerce. A květen bude ideální měsíc k tomu, abyste toto rozhodnutí konečně učinili! Snažte se poslouchat především svou intuici. Věřte, že ať už zvolíte jakoukoli z možných cest, zvolíte dobře (i když prvotní výsledek a reakce okolí tomu úplně nenasvědčí…). Je to váš život a především vaše štěstí. Nenechejte si ho vzít!
Zdraví
Máte rádi pohyb, a tak jste příchod teplých jarních dní očekávali opravdu netrpělivě. Konečně máte dostatek energie, abyste své tělo rozhýbali při sportu. Pamatujte ale, že nic se nesmí přehánět. Především s venkovními aktivitami ještě posečkejte.
Finance a kariéra
V oblasti kariérního života vás nečeká nic extra převratného, tak se snažte si onoho chvilkového klidu užít a snažte se z něho vytěžit především své vlastní vzdělávání – nejste člověk, který by ustrnul na jednom bodě, potřebujete stále další podněty a informace.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Rodina vám v měsíci lásky přidělá na čele nějakou tu vrásku. Ne tak ani partner/partnerka, ale o vzrušení se postarají především děti a rodiče či sourozenci. Snažte se případné vypjaté situace neřešit ve vzteku, dopřejte si čas pro hluboký nádech a teprve poté začněte uvádět věci na pravou míru. Když chcete, je z vás výborný diplomat. Tak těchto schopností využijte. Pro dobro všech zúčastněných.
Zdraví
V květnu budete bojovat především s nepříjemným společníkem v podobě únavy. Ne že by se jednalo o nějaký vážný problém, ale pamatujte, že unavený člověk častěji chybuje a náchylnější k nejrůznějším nehodám. Naučte se proto efektivně relaxovat!
Finance a kariéra
V práci budete čelit několika nepříjemným úkolům, které na vás „nahrnou“ vaši nadřízení. Ačkoli budete v silném pokušení tyto činnosti odsouvat, nedělejte to. Napjatá situace v práci je to poslední, co ještě potřebujete. Spíše zkuste požádat o pomoc některého z kolegů. Sami budete jeho ochotou překvapeni.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Je to skoro ironie, ale měsíc lásky vám dá právě v lásce bohužel docela zabrat. A hlavní roli ve všech trablech bude hrát především vaše žárlivost. Dlouho ji už držíte na uzdě, ale tentokrát hrozí, že se objeví v plné síle. Záleží jen na vás, jak se s takovou situací poperete. Mějte na paměti, že tak jako vy, i váš partner/partnerka občas reaguje výbušně. A slova pronesená v hněvu bolí ještě hodně dlouho.
Zdraví
Dejte si pozor na to, co jíte. Jinak vám totiž hrozí nepříjemné zažívací obtíže, které sice pro většinu lidí nepředstavují vážné ohrožení, ale život umí znepříjemnit...
Finance a kariéra
Jako by byl květen jakýmsi přelomovým měsícem, kdy si uvědomíte, že do léta a s ním spojených letních dovolených a jiných prázdninových radovánek už mnoho času nezbývá. Ovšem vaše úspory a peněženka o tom nejspíš ještě nevědí. Nepanikařte, že nebudete mít dostatek financí na nějaký luxus u moře – hlavní je odpočinek v příjemné atmosféře. A ten můžete zažít i někde na chalupě.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Pokud jste nezadaní a ještě vás letos bůh lásky Amor nezasáhl svým šípem, v květnu se tak konečně stane! A vy si ten pocit zamilovanosti, kdy se vznášíte na obláčku a nevnímáte žádné nepříjemnosti, budete moci pořádně užít. I kdyby z vysněné lásky nakonec nic vážného nebylo, za ten pocit to zkrátka stojí.
Jestliže žijete ve vztahu, zkuste se letos opravdu soustředit na romantický první máj – ani po letech by romantika neměla ze vztahu vyprchat!
Zdraví
Ženy by měly věnovat pozornost především svému reprodukčnímu zdraví a pozor by si měly dát i na nejrůznější onemocnění močových cest. Takové posezení na mezi by se vám totiž mohlo nepěkně vymstít!
Finance a kariéra
Nějakou dobu v práci bojujete s pocitem, že se vás někdo snaží poškodit či očernit v očích nadřízených. A v květnu bohužel zjistíte, že jste nebyli až tak daleko od pravdy. Plyne z toho mimi jiné i poučení, že vaše dobrá povaha a snaha vidět v lidech jen to nejlepší, nemusí být v práci vždy tím nejlepším přístupem. Ne všichni jsou totiž tak nezáludní jako vy – spousta z nich využívá druhé pro prosazení svých vlastních zájmů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Vztahové problémy se vám v květnu budou až nezvykle vyhýbat, jako by vám hvězdy chtěly ukázat, že tento měsíc opravdu patří zamilovaným. Využijte každou příležitost k romantické chvilce, nečekejte, až někdo jiný převezme iniciativu, zapojte svou vlastní představivost a přichystejte partnerovi/partnerce nějaké to milé překvapení. Nejen na prvního máje! Odměnou vám bude harmonický milostný život.
Zdraví
Nepřeceňujte svůj organismus a zkuste mu více naslouchat. Stres posledních týdnů se na něm totiž začíná projevovat, a i když vy se tyto drobné obtíže snažíte ignorovat, taková taktika by se vám mohla nepěkně vymstít.
Finance a kariéra
Květen pro vás bude příhodným měsícem pro zásadní změny na poli pracovních příležitostí. Už dlouho bojujete s poklesem motivace, máte pocit, že jste ustrnuli na místě a nemáte v současné práci žádnou zářnou perspektivu. Možná je čas začít se poohlížet jinde. Nejste zvyklí jednat v afektu či bez rozmyslu, a tak pokud vám něco říká, že byste se měli posunout někam jinam, udělejte to. Hvězdy vás podpoří.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Tentokrát vám tak trochu zavaří spíše vzdálenější (často to budou partnerovi/partnerčini) příbuzní než vaše nejbližší rodina. Ale jinak k vám budou tento měsíc, co se vztahů týče, hvězdy shovívavé. A to je více než dobrá zpráva, protože divokých scén a sporů už máte dost. První máj proto pojměte jako vyjádření díků svému partnerovi/partnerce. Nemusíte přemýšlet nad velkými gesty, stačí jen čistý projev lásky.
Zdraví
Alergie a s nimi spojené nepříjemnosti vám v květnu dají pořádně zabrat. Nepodceňujte je, nebo si přivodíte vážnější problémy.
Finance a kariéra
Nové úkoly, které se před vámi v práci vyrojí, budete zpočátku považovat za nutné zlo. Postupem času ale zjistíte, že už vám delší dobu chyběla změna a nějaká výzva, a na svou situaci začnete nahlížet přívětivěji. Nenechte se ovládnout obavami kvůli nové odpovědnosti! A pamatujte, že požádat o radu zkušenější není slabostí.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Pokud jste lásku svého života ještě nenašli, zpozorněte. S příchodem května se totiž konečně přestanete cítit odstrčeně a zažijete vítané a dlouho očekávané milostné dobrodružství. Květen je měsícem zamilovaných, tak toho využijte a neodmítejte příležitosti k seznámení. I nevinný flirt vaše sebevědomí posune do závratných výšin – a to je stav, který stojí za to.
Jste-li zadaní, čeká vás vcelku poklidný květen naplněný něžnou romantikou.
Zdraví
A jak vám přejí hvězdy v lásce, budou vám přát i v oblasti zdraví. Jistě, nějaká ta rýma či chrapot vás potkat může, ale to nejsou obtíže, které by vás skolily. Pojměte proto květen jako měsíc prevence!
Finance a kariéra
V práci vás čeká jeden – na první pohled nevýznamný, ale pro vás zásadní – krok. Řeknete jasné „NE“ člověku, který na vás ve snaze ulehčit si svou pozici hrnul jeden úkol za druhým. Změna vašeho postoje jej sice nejprve překvapí, ale pak ji akceptuje. A vám konečně ubude starostí a budete mít lepší pocit, že se můžete věnovat jen a jen své práci!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Na prvního máje se proti vám hvězdy tak trochu spiknou. Co měla být oslava zamilovaných, se promění ve výměnu názorů s partnerem/partnerkou. A tato situace ve vás zanechá nepříjemnou pachuť, i když se po chvíli zase udobříte. Ještě nějakou dobu si v sobě ponesete určitou nejistotu. Ale nepanikařte – vše se zase postupně urovná i bez toho, abyste se trápili. Zkuste se zaměřit na hledání prvotní příčiny vašeho sporu. Napoví vám víc, než si myslíte. Pak budete mít zase klid.
Zdraví
Stres bude tento měsíc vaším úhlavním nepřítelem – a na vašem organismu se začne podepisovat více, než byste si kdy dokázali představit. To se vám ostatně potvrdí odezněním obtíží v okamžiku, kdy se vám povede urovnat situaci doma. Jen dejte pozor, abyste do té doby nepřišli k úhoně.
Finance a kariéra
V květnu budete v práci řešit především otázku vlastní budoucnosti v oboru, v němž pracujete. Ne že byste měli zaječí úmysly, svou práci opustit nechcete, ale máte pocit, že byste z ní mohli vytěžit více než nyní (a nejen v oblasti financí). Seberte odvahu k rozhovoru s nadřízeným či kolegy – vyjasní se vám spousta otázek a potvrdíte si svou pozici.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Děti vám měsíc lásky právě neusnadní. A protože právě vlastní potomci bývají jedním z nejčastějších důvodů hádek mezi partnery, užijete si – především v závěru května – nejednu horkou chvilku. Tato situace sice váš vztah zásadně neohrozí (na to je vaše partnerství příliš silné), nicméně bude chvíli trvat, než se s ní vyrovnáte. Netrapte se déle, než je nezbytně nutné. Pamatujte, že i vy jste svým rodičům nejednou zamotali hlavu, a snažte se o jistý nadhled. Pomůže vám najít to správné řešení.
Zdraví
Ačkoli to venku občas vypadá, že je teplo, sluneční paprsky zdaleka nemají tu sílu, jakou byste si představovali a jak to vypadá za oknem. Proto vás neuvážený „výlet“ v lehkém oblečení může stát zdraví. Ohrozit vás mohou hlavně onemocnění dýchacích cest.
Finance a kariéra
V práci by měl zavládnout dlouho očekávaný (ale poslední dobou velmi vzácný) klid. Tak toho využijte a sprovoďte ze světa všechny resty, které se vám kvůli moři jiných úkolů v poslední době nakupily. Čistý stůl pro vás pak bude příjemnou motivací i do budoucna. Jen pozor ve druhé polovině měsíce – nevěřte slepě všemu, co vám vaši kolegové říkají...
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Nejste navenek přehnaně romanticky založení lidé (i když v duši po romantice toužíte jako každý jiný), ale tentokrát si měsíc zamilovaných opravdu užijete. A je to dobře! Není od věci připomenout si, že i dlouhodobý vztah, který funguje částečně ze setrvačnosti, je dnes jednou z nejcennějších věcí, které vás v životě potkaly. Zkuste vystoupit ze své ulity a dejte partnerovi/partnerce najevo, jak moc pro vás stále znamená! Projevovat své city není známka slabosti, ale přesně naopak!
Zdraví
Květen bude zkrátka příznivým měsícem po všech stránkách – ve vašem případě i po té zdravotní. Jistě, možná budete slavit první máj se zarudlýma očima a ucpaným nosem kvůli rýmě (včetně té alergické), ale jiné potíže by vás potrápit neměly.
Finance a kariéra
A do třetice všeho dobrého, tentokrát v oblasti pracovní. Ne že byste nebyli ve složité kariérní situaci, ale podaří se vám ji ustát se ctí. A co víc, učiníte rozhodnutí, které může zásadním způsobem ovlivnit váš život. Ano, práce vám připraví několik bezesných nocí, ale pak už se dostaví jen uspokojení a radost. A to za všechno to úsilí přece stojí!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat