Kterých 10 testerek vyzkouší vysavač Hyla Est

12.09.2017 | Zábava

Výkonný vysavač, který dokáže zatočit s jakoukoli nečistotou, neroznáší prach po místnosti a čistí vzduch, to zní jako sen. Ale s Hyla Est je to čistá realita! Deset z našich testerek se o tom bude moci přesvědčit!

Nová HYLA EST při běžném vysávání odstraňuje jemný prach, pyly, alergeny a roztoče. Současně čistí okolní vzduch propráním přes vodní filtr. Tímto způsobem zabraňuje vzniku nepříjemných pachů při vysávání a také každý den zajistí úžasně čerstvý vzduch ve vašem domově. Vysátý prach a nečistoty se již nehromadí v sáčcích nebo nádobách, ale jsou uzamčeny ve vodě a následně vylity. Během čištění jsou odstraněny i škodlivé látky ze vzduchu procházejícím Hylou s účinností 99,9 % (Zdroj: Dr. Drexler a Dr. Fecher  Institut für Analytik und Beratung  Certifikát č. 010853).

Vzhledem k tomu, že v Hyle nejsou žádné sáčky nebo filtry, které by se mohly zanést prachem, uklízí HYLA EST vždy s plným sacím výkonem. To znamená, že přístroj HYLA EST s příkonem 730 W dosahuje takového sacího výkonu, který ostatní vysavače dosahují pouze s novými sáčky filtry a výkonem 2000 W. V režimu čištění vzduchu potřebuje HYLA EST pouze 200 W!

Které testerky budou moci vyzkoušet vysavač Hyla Est?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaký nepořádek je dokáže zvednout ze židle. A je jasné, že i když jsou mnohé z nás v podstatě flegmatickými bytostmi, které jen tak něco nerozhází, jsou chvíle, kdy nás pořádně nadzvedne i nějaké to smítko. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Na vysavač Hyla Est se mohou těšit tyto testerky: dotlinka, klokan81, petrakluskova a další. Seznam všech testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat