Kterých 50 testerek vyzkouší bělicí prášek Beauty Coco

20.04.2018 | Zábava

Sníte o krásném bělostném úsměvu? Pak jste jistě slyšeli o bělicí síle aktivního uhlí. A právě to najdete i v bělicím prášku Beauty Coco, který bude moci v rámci našeho testování vyzkoušet 50 testerek. Usmálo se při výběru štěstí i na vás?

I když je prášek černý, na zubech po něm nezůstane ani známka. Snadno se vymývá a zanechá po sobě jen zářivý úsměv.

Beauty Coco je přírodní a má nízký koeficient RDA (65). Díky tomu nepoškozuje zubní sklovinu a je šetrný pro dásně i citlivé zuby. Neobsahuje geneticky modifikované látky, žádné chemické přísady a není testován na zvířatech. Proto je vhodný i pro vegany.

Co prášek Beaty Coco obsahuje?

  • Aktivní uhlí z kokosových slupek v BIO kvalitě – je vysoce porézním materiálem se známou schopností absorbovat a vázat nečistoty, usazeniny i těžko odstranitelné skvrny či odlišná zabarvení takříkajíc přímo od kořene a díky tomu vám dopřeje krásně bílé zuby. Leští váš chrup a odstraňuje toxiny.
  • Bentonitový jíl – neboli aztécká hlína. Detoxikuje vaše ústa a dokonce jim dodává cenné minerály jako je vápník, křemík či draslík. Posiluje zubní sklovinu.
  • Extrakt z máty v BIO kvalitě – máta je plná blahodárně působících látek (jako třeba flavonoidy, třísloviny či kyselina octová) a zaměřuje se na záněty a infekce v ústní dutině. Má tišící schopnosti na zuby i dásně a zanechá ve vašich ústech svěží pocit.
  • Extrakt z pomerančové kůry v BIO kvalitě – je vysoce účinným přírodním bělidlem a pomáhá odstraňovat skvrny.

Které testerky se mohou těšit na bělicí prášekBeauty Coco?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, co jim naposledy pořádně zmrazilo úsměv na rtech.

Balíček s práškem Beauty Coco už je na cestě k těmto testerkám: Simdan, miatka, Leusa a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Pizza se smetanovým základem

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:15
142 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat