Kterých 20 testerek vyzkouší konzervy Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein

04.09.2018 | Zábava

Pejsci jsou mlsouni a stejně jako jejich lidští kámoši si i oni rádi pochutnají na dobré baště. Ta by samozřejmě neměla pocházet z pánova talíře. Mezi pochoutky a odměny určené speciálně pro psí bříška patří masové konzervy. Chcete svému psímu miláčkovi dopřát opravdu kvalitní krmivo? Pak vsaďte na konzervy Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein. Ty už ostatně čekají na 20 našich testerek a jejich chlupatých kamarádů!

Základem kvalitní konzervy by vždy mělo být maso. Svalovina a vnitřnosti jsou totiž složky, které odpovídají přirozené stravě psů tak, jako by si ji sami ulovili v přírodě. Pes jako masožravý tvor si také nevybíral, kterou část úlovku sní, a kořist zkonzumoval celou i s jejími vnitřnostmi a obsahem natrávené potravy. Živočišné tkáně navíc slouží jako různé zdroje bílkovin a zajišťují psímu jídelníčku vynikající chutnost a vůni.

A právě proto zvolila značka Brit pro své nové konzervy receptury založené na masu a orgánech. Řada Brit Paté & Meat obsahuje pouze maso, svalovinu, srdíčka, játra a plíce, přičemž jednu část konzervy tvoří paté a druhou celé kousky. Vybírat můžete z 9 různých příchutí (přičemž jedna je určena štěňatům).

Obdobně tomu je také u konzerv Brit Monoprotein, které ovšem obsahují vždy pouze jeden druh masa, svaloviny a orgánů (a na výběr máte z 8 druhů). Díky tomu je tato varianta vhodná pro pejsky trpící alergiemi – v jednodruhových konzervách totiž nehrozí, že se ve složení ukryje ingredience, která by mohla vyvolat alergickou reakci. Čtyři druhy konzerv z řady Monoprotein jsou navíc doplněny hypoalergenní přílohou – rýží nebo sladkými brambory, které mají pozitivní vliv na celkové zdraví zvířete.

Které testerky se mohou těšit na konzervy Brit Paté & Meat a Brit Monoprotein?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jak vybírají svému pejskovi krmení a čím mu udělají zaručeně radost.

Balíček s konzervami Brit už je na cestě k těmto testerkám: Mixa, Sali, Emucha a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

17 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:52
190 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat