Horoskop na září

Září je obvykle náročným měsícem, kdy hodně z nás bilancuje o svém životě. Prázdniny jsou v nenávratnu, děti zpátky usedly do školních lavic a my si opět jen říkáme, jak je možné, že to tak rychle uteklo. Podívejte se, co vám hvězdy připravily na tento měsíc, bude to jak na horské dráze, nebo si konečně oddychnete?

BERAN

Máte hlavu plnou nápadů a kreativitou jen hýříte. Když jede váš mozek tedy na plné obrátky, možná byste měli zkusit popřemýšlet o tom, co říkáte a děláte. S prací nepospíchejte. Především ne s takovou, u které chcete rychle vidět výsledky. Zjistíte, že jakmile se trochu snažíte a dáte ze sebe o kousek víc, vaše šance na povýšení nebo zvýšení platu nezůstane jen vašimi tajnými přáními.

BÝK

V září byste měli více dbát na věci, které mají něco společného s city. Ujistěte se, že vztahu s vaší drahou polovičkou dáváte dostatek. Ale nepočítejte s tím, že všechno poběží hladce a bez problémů. Ukažte více entuziasmu a trpělivosti, protože na účinky si budete muset chvilku počkat.

BLÍŽENCI

Pokud váháte, jestli se opravdu všechny změny ve vašem životě vyplatí, pak by se všechny vaše pochyby měly v září rozplynout. Je pravda, že na cestě potkáte nějaké překážky a komplikace, ale ty vás jen přesvědčí o tom, že něco ve svém životě změnit musíte.

RAK

Pro vás bude tenhle měsíc učiněná radost. Vaše emoce výrazně stoupnou a přibude i sociálních aktivit. Lidé vás budou vyhledávat pro vaši vřelost, velkorysost a uvolněnost, ale i pro zábavu a smysl pro humor. Pokud si chcete s někým dát schůzku, pak to udělejte v první polovině měsíce. To platí především pro nezadané, kteří chtějí najít svoji druhou polovičku.

LEV

Budete se soustředit na věci, které se týkají vašeho zdraví a vzhledu. Dieta, kterou držíte, nebo sport, který jste začali provozovat, začíná přinášet první výsledky. Díky vlastní disciplíně překonáte všechny slabosti a nic pro vás nebude problém. V září se vyplatí také se více věnovat koníčkům a lásce.

PANNA

Září vám přinese spoustu pěkných chvil, a to především v pracovních záležitostech. Budete mít šanci pro několik dobrých rozhodnutí, které vám přinesou mnoho výhod. Aby se to ale stalo, nesmíte všechno odsouvat. Máte před sebou hodně možností, proto byste se měli soustředit na jasné cíle.

VÁHA

V září se vám bude nálada střídat jako na houpačce. Budete neustále balancovat mezi radostí a smutkem. Na začátku měsíce se budete často cítit uzavření. V těchto těžkých dnech vám pomůže přítomnost milované osoby (pokud zrovna ta nebude jejich příčinou), takže s ní buďte každou volnou chvíli a uvidíte, že se hned budete cítit lépe.

ŠTÍR

Září vám přinese mnoho klidu. Budete schopni se naprosto odtrhnout od praktických aktivit. Musíte  ale zmobilizovat síly, protože takové uspořádání nemáte v povaze. Pokud to ale neuděláte, hrozí, že se ze všeho brzy zblázníte. Druhá polovina měsíce už přinese aktivity trochu více.

STŘELEC

Září je skvělý měsíc pro plánování několika denní cesty. Nejlepší šance na odpočinek máte v první polovině měsíce, tak svoji příležitost nezmeškejte, protože se nebude hned tak opakovat. Potřebujete především dobít baterky. Vezměte s sebou svoji blízkou osobu – společně ožijete, budete si moci být ještě blíž a posílit tak váš vztah.

KOZOROH

Všechno jde jako po másle a i nereálné věci se začínají uskutečňovat. Zaujmete osobu druhého pohlaví, která vás očividně bude chtít poznat lépe. Otevřete se světu a lidem a připravte se na změny. Brzy totiž uděláte velký krok dopředu. Na konci měsíce bude nejlepší čas vydat se na dlouhou cestu.

VODNÁŘ

Jistá osoba z vaší bezprostřední rodiny se cítí velmi sama. Musíte jí proto ukázat více pozornosti a věnovat více času. Napětí a turbulence ve vztahu se konečně uklidní. Na nedostatek práce v domácnosti si ale stěžovat nebudete. Ta vám totiž zabere nejvíce vašeho volného času. Na konci měsíce se připravte na mnoho vyčerpávajících pracovních povinností.

RYBY

V září vstoupíte do optimistické nálady. Budete ale bojovat proti lidem, kteří budou chtít vaše sebevědomí zničit. Na své straně máte lidi s velkým vlivem. Ale v žádném případě neberte všechny výzvy na lehkou váhu. Pokud potřebujete pomoci s domácími pracemi, zaúkolujte rodinu. Nemějte strach, že odmítnou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat