Dovolené ze slevových serverů nejsou žádné čáry

03.02.2013 | Zábava

Chcete si užít zimní dovolenou skutečně naplno? Vyrazte na hory! Současné počasí milovníkům zimních sportů přeje, a pokud se vydáte do Alp, bude spokojenost zaručena. Strachovat se nemusíte ani o svou finanční situaci, vsaďte na slevové servery a vše půjde snadno.

Slevové servery si zaslouží vaši důvěru

Když před několika lety začaly první slevové servery dobývat své pozice na českém trhu, všichni se na ně s nadějí vrhli. Pak přišlo rozčarování v podobě nekvalitních služeb, které koncoví prodejci nabízeli. Naštěstí tomu samy slevové portály učinily přítrž. V tuto chvíli své dodavatele pečlivě vybírají a průběžně vytvářejí černé listiny těch obchodníků, jejichž zboží už svým klientům nenabídnou.

O vysoké úrovni svědčí také rostoucí počet obchodních transakcí. Konkrétně společnost Zapakatel ohlásila za minulý rok nárůst zákazníků ze 142 tisíc na 261 tisíc. Obavy ze zklamání z nákupu tedy můžete hodit za hlavu.

Jak tedy vypadá zájezd se slevou?

Když se řekne levná dovolená, možná si mnozí z nás představí malou místnost s postarším vybavením notně připomínající rekreační střediska z dob socialismu. To je ale chyba lávky! Na slevových serverech nekupujete zajíce v pytli, nýbrž skutečně příjemnou dovolenou s vysokou úrovní služeb.
Uveďme si to na konkrétním případu. Na Zapakatel.cz si za 4 490 korun pořídíte pětidenní zájezd do Itálie. Co vás čeká na místě? Ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu s polopenzí (určitě si pochutnáte, Italové vařit zkrátka umějí), třídenní skipas a doprava moderním autobusem. Samozřejmostí je také přítomnost českého delegáta.

Ještě váháte? Pokud se vám nechce do Itálie, můžete si vybrat to pravé přímo na stránkách Zapakatele.

Zima není jen plná sněhu

Zimní radovánky vám nic neříkají? A co takhle vyrazit za teplem nebo za zábavou? Aktuálně lze využít například slevy na jazykový kurz v Miami, nebo se pobavit v německém Legolandu. Podělte se s o tyto akce s přáteli, sdílet je můžete například prostřednictvím Facebooku, a užijte si s nimi báječné chvíle.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat