Udělejte si party ve stylu Barbie

Ikonická panenka je díky filmu Barbie už pár týdnů středem pozornosti. Ať se podíváte kamkoli, všude je růžovo. A tak není divu, že nejnovějším trendem je party s tématem Barbie. 

Barbie, slavná módní panenka, která potěšila generace dětí, si opět podmaní srdce dospělých, ale tentokrát zcela jiným způsobem. „Barbie theme party“ je nejnovějším trendem na party scéně a přenese hosty do okouzlujícího světa plného nostalgie a růžové.

Tematická party Barbie ‒ oblíbená nejen u dětí

Od svých prvních krůčků v 50. letech až po dnešní status globálního kulturního fenoménu Barbie uchvátila představivost dívek i chlapců. I když je panenka stále oblíbenou hračkou pro děti, našla si cestu zpět do života dospělých díky kasovnímu úspěchu filmu Barbie.

Tematická party Barbie vzdává hold ikonické panence a umožňuje hostům ponořit se do okouzlujícího světa Barbie. Od dekorace, přes oblečení až po celkovou estetiku, vše se vyznačuje kýčem a třpytem. Jedno pravidlo byste rozhodně měli dodržovat: čím růžovější, tím lepší.

Typická party s tematikou Barbie přirozeně zahrnuje ten správný outfit. Dokážete si představit, že jasné barvy – zejména růžová – jsou hned na začátku seznamu. Sluneční brýle ve tvaru srdce jsou klasikou mezi doplňky pro Barbie. Ale také kovbojský vzhled je oblíbený outfit. Slavný kostým, který ve filmu nosila Margot Robbie jako Barbie, je dokonce k dostání v internetových obchodech. Popusťte uzdu – čím křiklavější outfit, tím lépe.

Večírek má ale i hlubší význam, protože poskytuje způsob, jak oslavit ideály, které Barbie představuje. Navzdory počáteční kritice týkající se jejího nerealistického tělesného obrazu, Barbie vždy stála za seberealizací a emancipací. 

Trend šířící se na TikToku, Instagramu & Co.

Platformy sociálních médií hrají klíčovou roli v šíření trendu. Pomocí hashtagu #BarbieMottoparty lidé po celém světě sdílejí své zkušenosti a vzpomínky na panenku, která v mnoha ohledech ovlivnila jejich životy.

Influenceři a celebrity také naskakují do rozjetého vlaku a sdílejí své nadšení pro téma večírků, což trendu dodává další impulz. A i výrobci her naskočili na růžový vlak a uvádějí na trh edice Barbie.

Tematická party Barbie je víc než jen pomíjivý trend. Ukazuje, jak může nostalgie a touha po bezstarostných vzpomínkách na dětství ovlivnit životy lidí. Večírek je nejen příležitostí k zábavě, ale také způsobem, jak znovu objevit své vnitřní dítě a užít si života s lehkou lehkostí.

Udělejte si život růžovější

Ve světě, který je často rychlý a stresující, nám tematická party s Barbie připomíná, že je důležité jednou za čas vypnout a pobavit se. Večírek s tematikou Barbie je vítanou změnou, která hostům umožňuje vrátit se na chvíli zpět v čase a ztratit se v imaginárním světě, který jsme kdysi jako děti tak milovali.

Zdroj: názory autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat