Horoskop na týden od 26. ledna do 1. února 2015 od naší astroložky Anny!

26.01.2015 | Zábava

Štíři, nepodceňujte své schopnosti využít ve chvílích potřeby svou intuici! Váhy, ačkoli jste založením snílek, jemuž nedělá problém nechat svým mozkem plynout představy o ideálním životě i s otevřenýma očima uprostřed rušného dne, tento týden vám hvězdy na snění příliš času neposkytnou. Berani, pokud jste si začátkem roku dali nějaké to předsevzetí, pak je nejvyšší čas začít s jeho realizací! A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Pokud jste si začátkem roku dali nějaké to předsevzetí, pak je nejvyšší čas začít s jeho realizací! A tento týden k tomu bude úplně ideální. Nejen vnějšími podmínkami, ale také díky vašemu vnitřnímu rozpoložení. Zatímco v předchozích dnech jste spíše hledali důvody, proč se nemůžete do uskutečňování svého předsevzetí pustit, najednou budete mít pocit, že se všechno podaří. Tak toho využijte! A i když jste přesvědčení, že vaše niterné touhy po změně sebe sama jsou jen a jen vaší záležitostí, pamatujte, že svěříte-li se s nimi někomu blízkému, budou se vám lépe proměňovat ve skutečnost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
V následujících dnech zjistíte, že na některé problémy (ať už ty pracovní nebo ty, jež se vyrojí ve vašem osobním životě) je nejlepším řešením radikální změna přístupu. Nebojte se jí. I když tím své okolí (a vlastně i sebe sama) zpočátku zaskočíte, uvidíte, že nový pohled na potíže a jejich řešení jen přispěje ke zdárnému konci. Jen se nenechávejte příliš unést a nezaměňujte radikálnost ve změně přístupu za přílišnou tvrdost či aroganci. I když se váš postoj projeví jako ten správný, nedává vám to právo na odsuzování druhých.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Vaše představy o stavu věcí a událostí se tento týden rapidně rozejdou s realitou. A to je pro člověka vaší povahy věc značně komplikovaná. Pokud si totiž na něco vytvoříte názor, těžko se dokážete přesvědčit o opaku. Jenže v následujících dnech nebudete mít na výběr, což ještě více přispěje k vaší nelibosti a nikterak radostné náladě. Ale nebojte, zas tak katastrofický tento týden nebude! V osobním životě bude onen střet vašich představ a reality velmi příjemný – dočkáte se milého překvapení, které vám zajistí, že se při pohledu zpátky nebudete mračit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Ačkoli byste tento týden rádi hodili všechny starosti za hlavu a oddávali se jen těm příjemnějším součástem lidského života, hvězdy vám to tak docela nedovolí. Především vaši kolegové nebudou mít pro vaši bezstarostnost přílišné pochopení, o vašich nadřízených ani nemluvě. Nicméně ani sem tam nějaká ta nepříjemnost v práci vám nezabrání dosyta si následujících několik dní užít. A to je rozhodně dobře, poslední dobou jste neprožívali právě nejšťastnější období svého života. Mimochodem, investujte čas navíc do svých nejbližších – několikanásobně se vám to vrátí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Vytrvalost. To je vlastnost, která vás bude provázet celý následující týden. A nemusí se nutně jednat jen o vytrvalost vaši (i když ta bude jistě dominovat), ale i vašeho okolí. Odhodlání, s nímž se budete pouštět do řešení každodenních pracovních i rodinných situací, bude často narážet na odhodlání vašich nejbližších či kolegů. Ačkoli jindy by z takových třecích ploch mohly vznikat nepěkné hádky, tento týden budete mít vnitřního míru na rozdávání, a tak snadno prosadíte postup, který považujete za správný vy sami. To jen přispěje k vaší produktivitě i spokojenosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Tento týden se za každou cenu snažte vyvarovat otevřeným konfliktům. Spory, které se vám bohužel nevyhnou, raději řešte s chladnou hlavou. Jakékoli hádky by se totiž mohly nepříjemně obrátit proti vám, tento týden vám hvězdy moc úspěchů v jejich „vyhrávání“ nedopřejí. Ačkoli jste jindy skvěle argumentujícím člověkem, tentokrát vás tahle vlastnost opustí a budete mít tendence své názory prosazovat silou. A to by se vám mohlo nepěkně vymstít. Naopak chladný přístup bez zbytečných emocí vás několikrát zachrání před pořádným průšvihem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Ačkoli jste založením snílek, jemuž nedělá problém nechat svým mozkem plynout představy o ideálním životě i s otevřenýma očima uprostřed rušného dne, tento týden vám hvězdy na snění příliš času neposkytnou. Budete totiž v jednom kole a ani rodina, ani vaši kolegové vám nedopřejí chvilku oddechu. Ale nebojte, vůbec to nemusí znamenat, že prožijete týden jako štvaná zvěř. Nečinnost nemáte rádi, a tak vám nějaký ten shon (především ten dočasný) vlastně vyhovuje. Jen dávejte pozor, abyste to nadšení z činorodosti nepřehnali. Pamatujte, že existuje jen tenká hranice mezi tím, kdy děláte, o co vás lidé požádají, a tím, kdy vás začnou zneužívat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Nepodceňujte své schopnosti využít ve chvílích potřeby svou intuici! Tento týden vám bude radit více než správně. Dokonce vám pomůže i ve chvíli, kdy vám všichni okolo budou předkládat své vlastní řešení situace a jejich argumenty se budou zdát neprůstřelné. Trvejte si ale na svém, nenechejte si vnutit něco, s čím se vnitřně neztotožňujete. Takové řešení totiž většinou znamená do budoucna více škod než užitku. Mimochodem, nečekané podpory se vám dostane od člověka, který byl v minulosti spíše na opačné straně barikády než vy. Využijte tohoto chvilkového spojenectví!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Tento týden se před vámi otevře nečekaná pracovní příležitost – ne snad že byste hned měnili práci a pálili za sebou mosty, spíše dostanete nabídku na možnost profesního růstu. Ať už půjde o motivaci v podobě odměny nebo o příležitost zúčastnit se školení či nějakého kurzu nebo vás zaujme v knihovně/knihkupectví publikace s tématikou budování kariéry a vzdělávání či se vám jen dostane rady od kolegů, sáhněte po ní! Právě výhoda v podobě nabytých znalostí může v budoucnu rozhodnout o vašem dalším pracovním směřování. Soustřeďte se proto následující dny na oblast práce!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Zkuste tento týden vystoupit ze své pomyslné ulity a pořádně si užívejte společenského života! I když míváte občas dny, kdy byste nejraději vůbec nevylezli z domu, následující týden to budete cítit přesně naopak. Žádná společnost pro vás nebude dost velká, nevynecháte žádnou příležitost k setkání s přáteli. A to je dobře – nejenže potěšíte ty, s nimiž jste se již delší čas nestíhali potkat, ale navíc vás milá setkání nabijí pozitivní energií, kterou poslední dobou ve svém životě postrádáte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Následující dny se povezete na pomyslné vlně adrenalinu. Ne že byste v sobě z ničeho nic objevili nadšení pro extrémní sporty, ty nejsou vaším šálkem kávy, ale o vzrušení se vám postará vaše nejbližší okolí, především rodinní příslušníci. Snažte se vyvarovat pocitu ublíženosti a představy, že se proti vám všichni spikli. Ve skutečnosti se vás jen snaží nasměrovat do bezpečnějších vod – sami víte, že jste jim v poslední době přidělali na čele pár vrásek. Spíše než jako omezení své osobní svobody berte jejich počínání jako projev lásky a starosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Pozor si následující dny dejte především na svou snahu být za každou cenu upřímní – je sice chvályhodné, že je vám přetvářka většinou cizí, ale pamatujte, že v některých situacích se upřímnost změní v neomalenost, která dokáže druhému velmi ublížit. Snažte se v situacích (především v interakcích s rodinnými příslušníky) vždy zvážit, jak moc může natvrdo vyřčená pravda druhému pomoci. Jinak totiž hrozí, že raníte někoho, na kom vám opravdu záleží. A získávat zpět něčí důvěru je velmi složité...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat