Horoskop na týden od 27. července do 2. srpna 2015 od naší astroložky Anny!

27.07.2015 | Zábava

Štíři, vztah, kterým jste si nebyli jisti (ať už partnerský, přátelský nebo profesní), zaznamená v tomto týdnu výrazně pozitivní obrat! Vodnáři, soustřeďte se v tomto týdnu především na svůj osobní život. Berani, na obzoru se s koncem měsíce objevují první náznaky změn ve vašem osobním životě. Raci, zkuste tento týden trávit více času se svými blízkými – pomůže vám to překonat nedávné nedorozumění, které dosud poznamenává váš vztah. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Na obzoru se s koncem měsíce objevují první náznaky změn ve vašem osobním životě. Nechejte proto stranou vše ostatní a soustřeďte se právě na ně. Vše, co potřebujete, je spolehnout se na svůj instinkt, který mají zrozenci tohoto znamení poměrně silně vyvinutý. V polovině týdne vás příjemně zaskočí příležitost k urovnání staré křivdy. Jen pozor na ony pověstné letní lásky – abyste o víkendu nezažili zklamání z nenaplněných očekávání.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Klíčem k úspěchu nového projektu, na němž budete muset začít velmi tvrdě pracovat, je získání podpory vašich kolegů. Nečekejte, až za vámi sami přijdou, a udělejte první krok. Necháte-li mluvit i ostatní, získáte nečekané a velmi užitečné informace. Navíc společný cíl vás sblíží. A to je rozhodně ten správný kariérní start, který byste možná v polovině léta už ani nečekali!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Pokud se už nějakou dobu odhodláváte posunout přátelství či vztah s někým blízkým o nějaký ten „level“ výš, teď je k tomu pravý čas! Hvězdy vám předpovídají romantiku a úspěchy na milostném poli! Tak odhoďte obavy a pochybnosti, takovouto příležitost už nemusíte mít! Už jste měli dost času i příležitostí rozmyslet si tu správnou strategii, tak směle do boje! Kdy jindy zažehnout lásku než v létě!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Zkuste tento týden trávit více času se svými blízkými – pomůže vám to překonat nedávné nedorozumění, které dosud poznamenává váš vztah. Odsuňte tento týden svůj společenský život na vedlejší kolej a soustřeďte se na rodinu. Nebojte se na tomto poli ani ráznějších kroků ke změnám k lepšímu! Uvidíte, že vaše iniciativa bude oceněna všemu zúčastněnými. Mimochodem, nepodceňujte vztahy s dětmi. Jsou nejlepší investicí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Rozhovor s vaším nadřízeným, k němuž jste se v poslední době odhodlávali, ale nenašli jste odvahu jej uskutečnit, už není možné odkládat. A hned z kraje týdne k němu budete mít nebývalou příležitost! Dejte si ale pozor, abyste příliš „netlačili na pilu“. Buďte opatrní, právě se rozhoduje o vašem dalším směřování. Když to zvládnete, čeká vás začátkem podzimu malá pracovní revoluce!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Na zrozence tohoto znamení se budou hvězdy usmívat především v oblasti financí. A to je něco, co jste už dlouho potřebovali, zvláště po tom prázdninovém průvanu ve vaší peněžence. Ačkoli to nemusí znamenat nějaké zbohatnutí, i dobrá rada, jež vás naučí s penězi lépe hospodařit, je k nezaplacení! Svěřte se s finančními starostmi někomu, o němž víte, že mu můžete důvěřovat a že vám podá pomocnou ruku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Zrozence tohoto znamení čeká týden plný modrého nebe bez mráčků (tedy obrazně řečeno, vzhledem k předpokládanému počasí). Využijte toho, odhoďte nedůležité starosti a žijte naplno! Pokud do svých plánů navíc zahrnete milovaného člověka, vyhnete se potenciálním problémům, které by jinak hrozily v samém závěru týdne. Nechejte potíže a nedorozumění z předešlých dní tam, kam patří!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Vztah, kterým jste si nebyli jisti (ať už partnerský, přátelský nebo profesní), zaznamená v tomto týdnu výrazně pozitivní obrat! Věřte svému instinktu a vyhnou se vám všechny překážky, z nichž jste měli takový strach! Vše, co musíte udělat, je být sami sebou a nechat věci plynout. Vyčistěte resty v oblasti vztahů, bude se vám lépe žít. A navíc zjistíte, že i po letech pro vás zůstávají někteří lidé stále „záhadou, kterou je skvělé prozkoumávat“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Hned počátek týdne bude znamenat takovou malou revoluci v řešení problému, který v současnosti „okupuje“ vaše myšlenky. Nedovolte svým pochybnostem, aby negativně ovlivnily vaši budoucnost! Možná se o ní rozhoduje právě teď, v – na první pohled – bezstarostném průběhu prázdnin. Jste v silném postavení, hvězdy vám přejí, tak toho využijte a řiďte se svým přesvědčením!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Ačkoli jste poslední týdny neměli v práci tak úplně na dosah úspěch, po němž už dlouho toužíte, rozhodně se nevzdávejte! Snažte se ignorovat požadavky a nároky ostatních a soustřeďte se na své naděje a sny. Mělo by vám to usnadnit cestu. Nebojte se požádat o pomoc ty, o nichž víte, že vám ji poskytnou bez vedlejších úmyslů. Mají ve vás větší víru než vy v sebe sama. Zkuste si více důvěřovat a využijte všechny nápady, které se objeví!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Soustřeďte se v tomto týdnu především na svůj osobní život. Posílíte tak vazbu s někým, kdo vás potřebuje a kdo si vaši pozornost zaslouží. A především kdo vás velmi obohatí! Takže hoďte své vlastní ambice a svůj vlastní prospěch na chvíli za hlavu a soustřeďte se na druhé. Mimochodem, na obzoru se již rýsují nějaké významné změny ve vašem životě. Nelekejte se jich a nehledejte problémy tam, kde ještě ani nemohly nastat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Pro zrozence tohoto znamení by mělo být následující týden prioritou úsilí o dosažení smíru s člověkem, s nímž jej pojí především nedorozumění a rivalita. Buďte velkorysí, hoďte minulost za hlavu a snažte se věci opět urovnat! Nebojte se udělat první krok. Nikdy není pozdě na to, začít s čistým štítem v oblasti lidských vztahů – jen máloco je tak důležité, což si moc dobře sami uvědomujete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat