Syn nafotil 91letou matku, aby se znovu cítila mladá!

Když se matka kanadsko-italského umělce Tonyho Luciani již nemohla postarat sama o sebe, začal se o ni starat syn na plný úvazek. Napadlo ho nafotit unikátní fotografie, aby se jeho maminka mohla opět cítit jako zamlada a potřebná pro své okolí.

Všiml jsem si, jak úplně ožila, cítila se jako zamlada," řekl umělec. „Najednou znovu omládla a zářila z ní radost ze života". Jak můžete vidět z těchto hravých fotografií, jeho matka má stále spoustu energie a radosti ze života navzdory tomu, že je jí přes 90 let.


V rámci tohoto projektu i její syn našel nový pohled na svůj vlastní život. „Sdílel jsem maminčiny fotografie na sociálních sítích a stále jsem přemýšlel o matčině příběhu. Je důležité se o tyto chvíle podělit a uvědomit si úctu ke starým lidem a bojovat s demencí. Tyto fotky mají ukázat to, že život není o čekání na smrt, ale o tom prožít každý okamžik a neohlížet se na věk.






Celkem 13 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat