Nebojácný Beran či charismatický Štír. A co daly hvězdy do vínku vám?

Každý člověk se rodí s několika vlastnostmi, které z něj dělají jedinečnou osobnost. Jakou unikátní schopnost nadělily hvězdy třeba Rakům a v čem vynikají Váhy?

Beran

Jak už napovídá titulek článku, vy se můžete pyšnit především nebojácností. Jen tak před něčím necouvnete a pustíte se do řešení i situace tak složité, že by od ní řada znamení raději dala ruce pryč. Ačkoli vás vaše kuráž občas přivede do úzkých, je jednou z vašich největších předností.

Býk

Vytrvalost a odhodlání. To je síla, jíž vládnete jako málokdo. Pokud se k něčemu odhodláte, jen tak vás od vašeho rozhodnutí nikdo neodradí. A co víc, nenajdete klid, pokud danou věc nedotáhnete do úplného konce. Mnozí vás považují za tvrdohlavé, ale vy víte, co děláte.

Blíženci

Schopnost adaptovat se na každou novou situaci je vaší zbraní. Zatímco někteří lidé se například cítí v rozpacích, pokud se ocitnou ve společnosti cizích lidí, vy jste během chvíle její hvězdou a všechny přítomné okouzlíte svou bezprostředností a šarmem.

Rak

Umíte číst mezi řádky a chápat souvislosti jako málokdo. Nevynášíte unáhlené soudy, každou situaci zvážíte ze všech stran. Ačkoli ve vás občas ostatní spatřují „váhavého střelce“, ve skutečnosti je tato vaše schopnost vaší silnou stránkou. Nejste přítelem rychlých odsudků a málokdy někomu ukřivdíte.

Lev

Jste přirozeným vůdcem a vaše schopnost působit na lidi a přesvědčit je z vás dělá velmi silnou osobnost. Ne vždy se sice setkáte s pochopením na všech frontách, ale váš šarm dokáže i velmi příkré „ne“ změnit v „ano“. Jen pozor, abyste tuto dovednost moc nezneužívali…

Panna

Dokážete napravovat nejen věci, ale i neřešitelné situace, či utěšovat zlomená srdce. Vždy víte, co v dané chvíli říct a jak druhého potěšit. Často stačí již vaše samotná přítomnost, aby bylo lidem kolem vás dobře. Jen občas zapomínáte sami na sebe, což je škoda.

Váhy

Důvěra v dobro, to je vaše silná stránka. I když vás svět často poučí o opaku, vy se nevzdáte, dokud se situace neobrátí ve váš prospěch, dokud nebudou zase všichni spokojení. Jako byste jen silou myšlenky dokázali zlepšit svět okolo sebe. Lidé vás možná považují za naivní, ale nenechte se odradit!

Štír

Vám hvězdy nadělily do vínku především neuvěřitelné charisma, které snadno najde cestu i k tomu nejzatvrzelejšímu člověku. Přitahujete k sobě lidi jako magnet, jste pro ně neodolatelní. Občas máte sice tendence si pozornost užívat víc, než je zdrávo, ale nijak zvlášť jí nezneužíváte.

Střelec

Vaše otevřenost novým lidem, věcem, místům či zážitkům a také přirozená zvídavost vám usnadňuje „proplouvání“ životem. Svět okolo vás je prostorem ke zkoumání, k neustálému objevování. Nikdy se nenudíte a vyjdete prakticky s každým člověkem.

Kozoroh

Skvělý smysl pro humor. Ten je největší devizou, jíž vás hvězdy vybavily. Nejenže dokážete být zábavným společníkem, ale ještě se umíte na svět kolem sebe (ale vlastně i na sebe sama) dívat s nadhledem. Nebrat věci tak vážně umí málokdo.

Vodnář

Vaší největší schopností je umění neustále na sobě pracovat. Vy nikdy neustrnete na jediném místě, vždy budete mít potřebu „někam“ se posunout. Ačkoli se to vašemu okolí může jevit jako jakási neukotvenost či neklid, vy dobře víte, že setrvávat beze změny by bylo cestou do pekel.

Ryby

Hvězdy u vás rozhodně nešetřily kreativitou. Ale nejen v uměleckém slova smyslu, především vám umožnily vytvářet velké věci prakticky z ničeho, od nuly. Dokážete si poradit v každé situaci, vymyslíte řešení pro vše a pro všechny. A to vám mohou ostatní jen závidět.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat