Vyhněte se vánočnímu šílenství a nakupte všechny dárky z pohodlí domova

05.12.2019 | Zajímavosti

Vánoce se nebezpečně blíží, a tak je chtě nechtě potřeba začít přemýšlet nad nákupem vánočních dárků. Ukazuje se totiž, že jejich pozdní shánění je jednou z příčin předvánočního stresu, a tak zkuste letos na celý sváteční shon vyzrát a pořídit všechno s předstihem. Že ale nevíte, co svým blízkým pod stromeček pořídit? Máme pro vás pár nápadů.

Dobrý skutek

První tip na vánoční dárek se může zdát být poněkud netradiční a možná je určen hlavně lidem, kteří si nepotrpí na hmotné dary. Na druhou stranu se jedná o dárek originální a vás i obdarovaného může posléze hřát pocit z toho, že jste se snažili udělat z tohoto světa lepší místo. Navštivte stránky českých charitativních organizací, které nabízí možnost poslat do zemí třetího světa peníze na velmi specifickou věc, například na zvířata sloužící k obživě celé vesnice či na vybavení do škol. Po zaplacení obdržíte voucher se jménem obdarovaného, který je zároveň uveden i jako dárce.

Kurzy

Výjimečným vánočním dárkem jsou i nejrůznější kurzy a workshopy, jejichž cenová relace většinou není nejnižší. Zajímá-li se tak váš blízký o nějakou činnost či nedávno začal s velmi specifickým koníčkem, jistě mu tímto krokem uděláte radost. Pozor však na kurzy, jejichž harmonogram je pevně daný. V takových případech se ujistěte, že má obdarovaný v dané dny a hodiny opravdu čas.

Oblečení a doplňky

Oblečení a nejrůznější doplňky jsou nestárnoucí klasikou, která nikdy neomrzí. Pokud však budete kupovat oblečení, je lepší mít k dispozici starý kus oděvu, který obdarovanému padne a podle kterého trefíte velikost. Konkrétní věc poté vybírejte na prověřených e-shopech.

Knihy

Online v dnešní době nakoupíte i prakticky veškeré knihy, a to jak ty nově vycházející, tak nejrůznější stará a cenná vydání. Prozkoumejte knižní novinky či nabídky nejrůznějších knihkupectví a vyřešte vánoční dárky během pár minut. Velké knižní řetězce zároveň při nákupu online nabízí i slevu, a tak vás nákup vyjde lépe, než kdybyste se do obchodu vydali osobně.

Kosmetika

Kosmetikou nic nezkazíte ani u dam, ani u pánů a budete-li vybírat pečlivě, dotyčnému pravděpodobně uděláte opravdu radost. Je jen na vás, co zvolíte, avšak velké oblibě se těší nejrůznější kosmetické sety či samozřejmě parfémy. U nich však doporučujeme nevybírat takové, které ještě nebyly obdarovaným vyzkoušeny. Držte se raději vůně, kterou dotyčný používá a prodlužte mu tímto dárkem dobu, než bude muset obnovit zásoby. 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat