Premianti mezi nesplněnými novoročními předsevzetími

Chcete zhubnout hodně kil v krátkém časovém rozmezí? Nebo otěhotnět lusknutím prstu? Takhle novoroční předsevzetí rozhodně nefungují!

Z aktuálních statistik vyplývá, že nějaké to novoroční předsevzetí si s vážnou tváří stanoví přibližně 45 procent našinců. Kolik lidí svým slibům ale skutečně dostojí? Nejrůznější výzkumy ukazují, že těch, kteří své cíle za pár měsíců mohou hrdě označit za splněné, je pouhých pět procent. Pokud se ptáte, co stojí za tak žalostnou úspěšností, psychologové to přisuzují hlavně nereálným požadavkům. Mimochodem úplně nejhorší předsevzetí jsou podle nich tato!

Shodím patnáct kilo. Za měsíc

Ano, o silvestrovské noci se to plánuje jedna radost. Jenže! S příchodem ledna se žaludek jako zázrakem nezmenší. A mnozí kupodivu zjišťují, že jsou stejně leniví jako v předchozím roce. Z vidiny radikálního úbytku kil je najednou nedosažitelná meta. A jak čas běží, nervy haprují ostošest. Jak to udělat lépe? Pokud vážně plánujete hubnutí, jděte na to pozvolna. Rozhodně si nemalujte, že už příští týden dopnete kalhoty, ve kterých jste zářili na vysoké. Snažte se raději více chodit pěšky, pořiďte si kuchařku se zdravými recepty a myslete na to, že redukce váhy je postupný a dlouhotrvající proces.

Otěhotním. Rychle a snadno

I těhotenství patří na seznam velice obvyklých přání. Ovšem jak už to bývá, když člověk něco moc chce, většinou to mívá zcela opačný efekt. Budete-li na sebe vyvíjet velký tlak, přinese to jen stres, který početí může naopak oddálit. I tady platí, že nic se nesmí uspěchat. Matka příroda vám sama řekne, kdy je ten správný čas. Tak ji do toho zbytečně nemluvte a nechte věcem volný průběh.

Dám výpověď. Už to déle nevydržím!

Dlouho vám v hlavě poletuje myšlenka, že změníte místo? Je pravda, že počátek dalšího roku přímo svádí k novým začátkům, ovšem tento zásadní krok je třeba důkladně zvážit. A hlavně naplánovat! V první řadě se zamyslete nad tím, zda by se nedalo udělat něco, díky čemuž byste se v zaměstnání cítili komfortněji. Jestli vás nic nenapadá, mějte alespoň na paměti, že práci je dobré opustit až ve chvíli, kdy máte jisté jiné místo. Nezaměstnanost totiž není ten nejlepší start…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat