Bizarní móda: Tyhle dívky chtějí vypadat jako živé panenky!

Až se zas jednou budete sklánět k malé holčičce a rozplývat se, že vypadá jako panenka, buďte obezřetní – mohla by si váš kompliment vzít k srdci až moc…

Podivný trend, kterému propadlo několik pubertálních dívek – asi tak by se dala nazvat snaha některých náctiletých přiblížit se co nejvěrněji své oblíbené panence či postavě animovaných seriálů. Bohužel je to i snaha poněkud nebezpečná. Nejen pro ně samé, ale i pro jejich malé či větší obdivovatelky, které zatouží po podobném vzhledu. Díky internetu, a především kanálu YouTube, mají totiž tyhle obživlé panenky tisíce fanoušků (tedy hlavně fanynek) po celém světě.

Představujeme vám tři nejznámější živé panenky

Na prvním místě pomyslného žebříčku stojí 21letá ukrajinská dívka Valeria Lukyanova, jejíž posedlost vzhledem panenky Barbie ji dohnala již několikrát pod skalpel plastických chirurgů. A výsledek je sice věrný, nicméně dost děsivý. Valeria, která se údajně snaží o stejný „životní styl“ jako její idol, si přesto popularity užívá plnými doušky, nedávno jí bylo dokonce nabídnuto, aby nafotila sérii snímků pro časopis V.

Další z obdivovatelek panenky Barbie, která svou lásku k panence přenesla do osobní roviny, je 19letá (ačkoli ona sama s oblibou tvrdí, že je jí 16 let) americká bloggerka KotaKoti, vlastním jménem Dakota Rose. Na YouTube umístila několik videí, v nichž radí ostatním dívkám, jak dosáhnou podobného vzhledu jako ona. Nejvíce fanoušků má v Číně.

To 15letá Londýňanka Venus Palermo se při výletu do Tokia nechala inspirovat japonskými kreslenými postavami. Patří mezi nejznámější a také nejúspěšnější živé panenky vůbec, její kanál na YouTube má velmi vysokou sledovanost – její videa zhlédlo na 30 milionů diváků.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat