Nevěsty, pozor! Detailní návod, jak přežít vlastí svatbu

23.03.2013 | Zajímavosti

Téměř každá holčička sní o svém „velkém dni“, kdy si v nádherných bílých šatech vezme za muže svého prince. Svatba je přece jedním z nejkrásnějších dní našeho života, no ne?

Bohužel, je spousta maličkostí, které nám – navzdory vší snaze – mohou svatební den lehce pokazit. Přitom některým se dá poměrně jednoduše předejít.

1. Botky

Vybrat boty ke svatebním šatům je malá alchymie. A upřímně řečeno, nehledáme boty, které budou super pohodlné, hledáme boty, které budou prostě nádherné. Ovšem v takovém případě se může stát, že ke konci dne, v proudu zábavy, kdy máme tančit a radovat se s rodinou a přáteli, budeme nanejvýš sedět na židli a v hloubi duše plakat nad krvavými puchýři na svých nožkách.

Proto si nezapomeňte přibalit ještě jedny – náhradní – boty. Nemusejí být tak krásné, musejí být ale pohodlné. Nebojte, nikdo si ani nevšimne, že už netančíte v sandálkách na osmicentimetrovém podpatku! A vy si budete moci užít zábavu až do konce.

2. Necesér

Sbalte si malý necesér s malými nezbytnostmi (make-up, parfém, gumička do vlasů, náplasti apod.), který svěříte třeba své mamince nebo svědkyni a který budete mít v případě nouze hned po ruce.

3. Poslední kontrola

Den před svatbou překontrolujte všechny detaily, jež musejí být překontrolovány, abyste v den D zbytečně nepanikařila (samozřejmě, že se tomu tak úplně nevyhnete, ale aspoň budete vědět, že jste přece „ten pitomý deštník někde viděla, takže se nikdo ani nehne, dokud ho nenajdu“). Zkrátka je lepší být dopředu připravena na všechny možnosti.

4. Sladké sny

Svatba je pro nevěstu jeden velký stres. Ale na druhou stranu – nevdáváte se ze dne na den, takže není nutné několik posledních dnů před velkým dnem vyšilovat. Snažte se zajistit svému organismu dostatek spánku a relaxace. Zní to sice jako utopie, ale proč to nezkusit…

5. Uspokojený žaludek

I když třeba nebudete nervozitou schopny dopřát si pořádnou snídani, určitě se nevdávejte nalačno! Nechcete přeci při obřadu omdlít z hladu, případně přerušit své či ženichovo „ano“ kručením v břiše. Takže se v klidu najezte!

6. Alkohol

Šampaňské, víno, pivo… Alkohol ke svatbám prostě patří. Dejte si pozor, kolik toho vypijete. Určitě si chcete svůj svatební den pamatovat i jinak, než že jste pozvracela svědka a přepadla kapelníkovi přes klávesy… Takže připíjejte na zdraví a štěstí, ale přípitky prokládejte vodou.

7. Neočekávané

Upřímně řečeno, můžete svůj svatební den naplánovat od časných ranních hodin až do svatební noci, ale existuje velká pravděpodobnost, že neobjeví nějaký neočekávaný problém. V takové situaci pamatujte, že máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vám mohou pomoci. A tak toho využijte! Je to váš velký den!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat