Žena s proporcemi Barbie? Zlomil by se jí krk a lezla by po čtyřech

Přestože se panence Barbie snaží podobat Ukrajinka Valerie Lukjanovová, k proporcím plastové předlohy mají její tělesné rozměry stále daleko. A to je také dobře, kdyby totiž dosáhla tvaru postavy Barbie, zemřela by. Podle amerických anatomů se totiž fyziognomie nejslavnější panny na hraní neslučují se životem. Takovému jedinci by se zlomil krk a v nejlepším případě by musel lézt po čtyřech.

Skutečná Barbie by musela mít na krku krunýř, aby se jí nezlomil krk, lezla by po všech čtyřech a nebyla schopna uzvednout vůbec nic.

Podle odborníků ze společnosti Rehabs.com by živoucí Barbie měla 173 centimetrů a devětačtyřicet kilogramů. Byla by to podvyživená anorektička bez menstruace. Přitom hlavu by měla extrémně velkou, větší než má většina skutečných žen. Ale především, obvod hlavy Barbie by byl o patnáct centimetrů větší než obvod pasu.

„S pasem majícím obvod jen čtyřicet centimetrů by měla prostor na poloviční játra a jen pár centimetrů střev,“ cituje odborníky z Rehabs deník New York Daily News.

Mezi další nesmysly patří vyzáblé nohy a ruce. S titěrnými kotníky a chodidlem velikosti tři by nebyla schopná stát na dvou. A když by lezla po čtyřech, se zápěstím majícím obvod jen kolem devíti centimetrů by hrozilo, že si ho každou chvíli zlomí. Také vyzáblý krk by nebyl schopen unést obří hlavu a zřejmě by se zlomil.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

31 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:59
197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat