Sex přes internet? Denně ho provozuje 25 milionů lidí! Patříte k nim?

16.08.2010 | Zajímavosti

Kybersex neboli sex prostřednictvím internetového přenosu textu, videa a zvuku byl ještě před třiceti roky naprosto nemyslitelný. Nikoho tehdy asi nenapadlo, jak oblíbenou pomůckou při vzájemném ukájení se k síti připojený počítač stane. Nicméně dnes je kybersex tak rozšířený, že ho provozuje denně pětadvacet milionů lidí z celého světa.

Zatímco většina využívá vzájemného vzrušování posíláním erotických textů, obrázků či přenosem videa z webkamery, výrobci technologií jdou dál a dnes už nabízejí erotické hračky, které lze on-line připojit a které reagují na podněty z druhé strany komunikačního kanálu. Zatím je to však záliba jen velmi malého procenta milovníků kybersexu.

Podle nové studie se každý den on-line ukájí vzájemně 25 milionů lidí, 65 milionů lidí si dopřává tuto formu sexu pravidelně a 150 milionů to zkusilo alespoň jednou v životě. Rok od roku tyto počty ale rostou, jak se zvětšuje počet lidí připojených k síti.

Roste také počet těch, kteří si instalují webkamery do svých ložnic, jedná se často i o páry, a kteří se takto vystavují ostatním lidem na síti při sebeukájení či souloži. A mnozí z těch, kteří se takto vystavují, dostávají za své exhibice dobře zaplaceno.

Podle odhadů bude v roce 2015 provozovat kybersex už celá šestina veškeré světové populace. U voyeurů i exhibicionistů roste především zájem o tzv. spycam sex, kdy se exhibicionisté vystavují do webkamery, ale vůbec neznají identitu voyeurů. Ti se připojují na weby a za přístup ke „špehování“ živých show platí paušál či impulzní poplatek.
 






Celkem 1 komentářů

Peter
21.11.2022

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat