Žduchl do otravy v metru a poslal ho do prdele, za dvě hodiny u něj dělal pracovní pohovor

Podle osvícených jogínů pozná člověk svou duchovní vyspělost také tak, že u něj karmické boží zákony fungují ihned. Lépe řečeno boží mlýny melou tak rychle, že když člověk provede něco negativního, ihned se mu to vymstí. Jeden Londýňan, toužící po práci ve společnosti Forward Partners, má jistotu, že u něj je karma téměř okamžitá. Následek svého hrubiánství pocítil jen pár hodin poté, co v metru strčil do zdržujícího otravy a poslal ho do prdele. Za chvíli k němu přišel na pohovor.

Matt Buckland pracuje ve společnosti Forward Partners jako šéf náborového oddělení (HR) a nestačil se divit tomu, kdo přišel na pohovor kvůli zaměstnání. Byl to muž, který do něj ráno ve stanici metra Monument strčil, a když si to Matt nenechal líbit, byl poslán do koncových částí trávicího traktu. Muž přitom u pohovoru dlouho netušil, která bije. Až se ho Buckland začal vyptávat na cestování metrem, docvaklo mu to.

Buckland odmítá, že by jeho negativní zkušenost s dotyčným měla vliv na rozhodování, nicméně hrubián práci nedostal.

„Byl jsem na cestě do práce metrem v pondělí ráno, zrovna byla dopravní špička. Ustoupil jsem stranou, abych nechal projít jistou dámu, čímž jsem na chvíli zablokoval cestu jistému muži. Myslím, že se domníval, že mu stojím v cestě. Strčil do mě, otočil jsem se a vysvětlil mu, že vystupuji také, ale on do mě strčil znova a pak se podíval a naznačil, že bych si mohl nas*at,“ napsal Buckland na sociální síti Buzzfeed.

„Na konci pohovoru jsme se tomu ale oba zasmáli a myslím, že jsme oba dva v pohodě,“ dodal Buckland s tím, že dotyčný práci ve firmě nedostal.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat