Fotograf pronásledoval svou přítelkyni po celém světě, až ho přivedla k oltáři! (FOTO)

Ruský fotograf Murad Osmann se stal hitem internetu. Může za to originální fotografická série s prostým názvem „Následuj mě“.

A v čem jsou fotky tak výjimečné? Murad na nich totiž zvěčnil svou krásnou přítelkyni Nataly na cestách po celém světě, a to velmi originálně – Nataly je vyfocena zezadu, jak drží svého partnera za ruku a on ji následuje.

Stejný motiv se opakuje na všech snímcích, jediné, co se mění, je scenérie v podobě více či méně exotických míst, které spolu milenci navštívili (a samozřejmě se mění i Natalyino oblečení).

Po dlouhé době se pár rozhodl vyfotit se i z jiného úhlu a ukázat své obličeje při vyjímečné příležitosti, a to v den své svatby. Díky tomotu jedinečnému okamžiku poprvé ukázali světu svoji tvář.

Z fotografií vyzařuje neskutečná láska a romantika, rozhodně stojí za to se jimi inspirovat, i když třeba není v silách vašeho rodinného rozpočtu cestovat po celém světě. To si můžete užít alespoň prostřednictvím naší galerie a Muradových fotek!






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat